• تاریخ انتشار : 1399/04/28 - 09:22
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه کمیته تخصصی توسعه و تحقیق برنامه های سراج و سامان در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد

کارشناس مسئول واحد سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران در جلسه کمیته تحقیق و توسعه در مرکز مهرگان بر اهمیت موضوع طرح سراج تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 25 تیر 99 با موضوع سلامت روانی و مراقبت اجتماعی در مرکز مهرگان با محوریت ارتقای مشارکت های مردمی در منطقه 17در مرکز مهرگان از مراکز تحت پوشش این مرکز برگزار شد.
 در این نشست ابتدا محسن آقاجانی، رئیس خانه مشارکت توسعه سلامت مردم شهر تهران در منطقه 17 گزارشی در خصوص پیشرفت کار در خانۀ مشارکت منطقۀ 17 ارائه کرد و گفت:  منطقه 17 دارای 14 محله و 3 ناحیه است و یک تیم 126 نفره در این منطقه به فعالیت هایی همچون توزیع بسته های معیشتی، بهداشتی و ارائه خدمات برای ضدعفونی معابر پرداخته اند .
وی در ادامه به اینکه هر محله 5 بار ضدعفونی شده است اشاره و از حضور 14 کارگروه سلامت در هر محله که در امر پیشگیری از بیماری کرونا خدمات بسیار خوبی ارائه کردند یاد کرد.
 زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران در نشست کمیته تحقیق و توسعه بر اهمیت موضوع طرح سراج تاکید کرد و از فعالیت های گسترده خانه مشارکت مردم در توسعه سلامت منطقه 17 خبر داد.
 وی در ادامه در خصوص بازدید دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران و محمود کلهر، شهردار منطقه 17 و هیات همراه از مرکز مهرگان گزارشی ارائه کرد.
 مرتضوی در پایان به بازسازی فضای فیزیکی مرکزمهرگان، تعمیر کف پوش ها و محوطه بیرونی آن اشاره و از همکاری و مشارکت شورایاری منطقه تشکر کرد.
در این جلسه دکتر علیرضا شکیب، مدیر گروه  سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به توسعۀ الگوی خدمات سلامت روانی، اجتماعی سراج تحت عنوان برنامه سامان پرداخت و گفت: این برنامه به نوعی سایر برنامه های سلامت روانی اجتماعی از جمله طرح نماد، ماج وکاج را تحت پوشش قرار می دهد.
 وی در ادامه به اهمیت حضور و مشارکت مردم در بحران ها و برنامه های پیشگیرانه اشاره و بر ضرورت توانمندسازی این حوزه تاکیدکرد و در خصوص انتقال پیام های مرتبط با سلامت از طریق رسانه های جمعی که می تواند بسیار تاثیرگذار باشد مطالبی را ارائه داد.
درپایان دکتر عباس وثوق مقدم، دبیر شورای سیاست گذاری سلامت وزارت بهداشت بر اهمیت نقش مشارکت مردمی تاکید کرد و سراج را فرایندی تسهیل گر و ناظر در این زمینه دانست که می تواند بسترسازی مناسبی را برای تولید محتوای علمی انجام دهد و اطلاع رسانی ها از طریق خانه مشارکت انجام شود.
توضیح اینکه در این جلسه دکتر فرید ابوالحسنی، رئیس مرکز تحقیقات سلامت و دکتر حمید رضا مظلوم، روانپزشک مرکز مهرگان حضور داشتند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,گروه خبری RSS
نگار  دیوبندی