• تاریخ انتشار : 1396/07/23 - 13:33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور فعال مرکز بهداشت جنوب تهران در غرفه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت به مناسبت هفته جهانی کودک

واحد بهداشت خانواده با همکاری واحدهای بهبود تغذیه و سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در غرفه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت حضور فعال داشتند.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت هفته ملی کودک نمایشگاهی با عنوان هر کودک نشان خداست در کانون فکری کودکان و نوجوانان خیابان حجاب از 16 تا 21 مهر بر پاشد و به همین مناسبت غرفه‌ای از طرف وزارت بهداشت و درمان و معاونت بهداشتی دانشگاه برپا شد که در این غرفه کارشناس برنامه کودکان، بهداشت روان و تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران نیز در چند روز فعالیت داشتند و خدمات پایش رشد و تکامل کودک، مشاوره تغذیه، مشاوره شیر مادر و مشاوره روانشناسی کودک انجام شد.
در روز چهارشنبه و پنج‌شنبه 19 و 20 مهر سال جاری بخشنده، مهدی بافنده و بهناز کاظمی کارشناسان واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مراکز تحت پوشش حضور فعال داشتند و خدمات اطلاع‌رسانی در مورد طرح تحول سلامت، آشنایی با مراکز جامع سلامت را انجام دادند و آموزش‌های فرزند پروی و مهارت‌های زندگی، اطلاع‌رسانی و پخش بروشورهای آموزشی با شعار بهداشت جهانی در مورد افسردگی و شعار هفته جهانی بهداشت روان بهداشت روان در محیط کار را ارائه کردند.
همچنین 30 مورد مشاوره فردی با والدین در خصوص مشکلات رفتاری و اختلالات کودکان و مهارت‌های فرزند پروی در محل غرفه و ارجاع، راهنمایی موارد مشکوک به اختلال رفتاری به مراکز بهداشتی به‌منظور دریافت خدمات بیشتر از دیگر فعالیت‌های انجام‌شده در این برنامه بود.
مبینا میرزایی، کارشناس تغذیه مرکز فرمانفرماییان مرکز بهداشت جنوب تهران روزهای چهارشنبه تا جمعه، 19 تا 21 مهر سال جاری در این غرفه، قد و وزن را اندازه‌گیری و موردبررسی قرارداد و بر اساس آن مشاوره تغذیه کودکان کم‌وزن، سو تغذیه، کودکان چاق، اضافه‌وزن و همچنین کودکان دارای کمبود اشتها و کوتاهی قد را انجام داد.
مبینا میرزایی گفت: در این برنامه 500 کودک قد و وزن شدند و به خانواده آن‌ها مشاوره داده و بر مصرف شیر، ماست و میوه تأکید شد. برگزاری مسابقه گروهی، توزیع پمفلت به مادران دارای کودک زیر 2 سال، پمفلت هایی برای تغذیه با شیر مادر و اهمیت شیر از دیگر فعالیت‌های واحد بهبود تغذیه در این غرفه بود.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران