• تاریخ انتشار : 1398/08/19 - 10:26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران با رئیس آموزش‌وپرورش منطقه 19 با تأکید بر ارائه تغذیه سالم در مدارس

رئیس آموزش‌وپرورش منطقه 19 تهران در دیدار با رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران از ارائه خدمات سلامت این مرکز به دانش آموزان این منطقه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، هادی حنیف نیا، رئیس آموزش‌وپرورش منطقه 19 روز یکشنبه 19 آبان 98 با حضور در مرکز بهداشت جنوب تهران با دکتر محمدرضا قیوم زاده رئیس این مرکز دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار صمیمانه دکتر قیوم زاده با معرفی مراکز تحت پوشش منطقه و حوزه فعالیت و خدمات سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران، مشکلاتی که در بازدیدهای نظارتی و آموزشی کارشناسان بهداشت این مرکز در مدارس وجود دارد را مطرح کرد.
در این جلسه درباره غربالگری بیماری‌ها و تغذیه سالم در بوفه مدارس تبادل‌نظر شد و بحث سلامت تغذیه دانش آموزان مورد تأکید قرار گرفت.
حنیف نیا، ضمن قدردانی از خدمات سلامت ارائه‌شده مرکز بهداشت جنوب تهران به دانش آموزان منطقه 19 و اعلام آمادگی کامل سازمان خود برای هرگونه همکاری با مرکز بهداشت جنوب تهران، درباره سلامت تغذیه متصدیان رأی‌گیری انتخابات پیش روی مجلس با دکتر قیوم زاده صحبت کرد.
توضیح اینکه واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران، خدمات نظارتی بهداشت محیط و آموزش و مراقبت از سلامت دانش آموزان 5 منطقه تهران را بر عهده دارد.
خبرنگار: مهدی گلپایگانی
عکس: نگار دیوبندی