• تاریخ انتشار : 1401/05/09 - 08:38
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شناسایی سه مورد مرکز تفکیک غیرمجاز پسماند در منطقه 16 شهرداری توسط کارشناسان مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت پارک بعثت سه مورد مرکز تفکیک غیرمجاز پسماند در منطقه 16 شهرداری را شناسایی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس حسین سیاف، کارشناس واحد بهداشت محیط این مرکز گفت: پیرو شناسایی سه مورد مرکز تفکیک غیرمجاز پسماند در منطقه 16 شهرداری روز چهارشنبه 5 مرداد 1401 بازدید مشترکی با شهرداری و اماکن از خیابان رجایی در منطقه 16 انجام شد.
وی در ادامه افزود: به‌منظور اخذ ورود، مکاتبات لازم با مراجع قضایی انجام شد و نماینده حقوقی این مرکز در معیت نمایندگان شهرداری منطقه 16 و پلیس اماکن با دستور ریاست دادسرای ناحیه 26 تهران از محل بازدید و مراتب را برای رسیدگی به دادسرا گزارش کردند.
توضیح اینکه یک مورد از مراکز تفکیک غیرمجاز نیز در همان روز توسط شهرداری غیرفعال شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی