• تاریخ انتشار : 1396/07/29 - 11:54

فعالیت‌های مرکز ابوذر به مناسبت هفته سلامت روان

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز ابوذر مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت روان کلاس‌های آموزشی را برگزار کرده است.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، سمیه سکندری کارشناس سلامت روان مرکز ابوذر روز دوشنبه 24 مهر 96 جلسه آموزشی با عنوان استرس در محیط کار را برای کارکنان و دبیران مدرسه فاطمیه برگزار کرد.
وی در این جلسه ضمن اشاره به اینکه استرس بخشی اجتناب‌ناپذیر در زندگی است و حداقلی از آن سودمند بوده و موجب هوشیاری در کار و فعالیت می‌شود به استرس مزمن و پیامدهای روانی، جسمانی، رفتاری که موجب کاهش عملکرد در کار وزندگی می‌شود پرداخت.
همچنین وی روز دوشنبه 24 مهر 96 کلاس آموزشی آشنایی با سبک‌های فرزند پروری با محوریت مهارت‌های فرزند پروری را برای اولیا پایه دوم و سوم دبستان حضرت معصومه برگزار کرد.
وی در این جلسه بر اهمیت آموزش مهارت‌های فرزند پروری در پیشگیری از آسیب‌های روانی و بروز مشکلات رفتاری در کودکان می‌شود اشاره و بر محورهای عمده توجه، محبت، انضباط و کنترل تأکید کرد و گفت: این محورها چهار سبک فرزند پروری شامل: سبک مستبد، سهل گیر، بی‌تفاوت و متعادل متمایز می‌شود و مطالبی در این خصوص ارائه داد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران