• تاریخ انتشار : 1399/05/06 - 10:15

قدردانی از بانوی شاغل در مرکز بهداشت جنوب تهران برای انتخاب حجاب برتر

واحد فرهنگی و بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت جنوب تهران از بانوی شاغل در این مرکز برای انتخاب حجاب برتر قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، خدیجه قاسمی، مسئول فرهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: به مناسبت هفته حجاب و عفاف و نشر شعائر اسلامی مذهبی روز سه‌شنبه 31 تیر 99 از بانوی همکار در این مرکز برای جایگزینی و استفاده از حجاب برتر چادر قدردانی شد.
وی در ادامه افزود: فرخنده روانفر از مراقبان سلامت شاغل در مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه است که در امور کنترل زنان باردار و مراقبت کودکان فعالیت می‌کند.
قاسمی در پایان گفت: روانفر استفاده از چادر را نوعی تمسک به شیوه‌ی دختر رسول خدا، حضرت فاطمه زهرا (س) می‌داند و به همین مناسبت هدیه‌ای‌ از طرف واحد فرهنگی و بسیج جامعه پزشکی این مرکز به وی اهدا شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی