• تاریخ انتشار : 1399/07/23 - 10:12

قدردانی مرکز بهداشت جنوب تهران از مدیران منتخب مدارس مروج سلامت 5 ستاره

واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از مدیران مدارس و مربیان بهداشت منتخب مدارس مروج سلامت 5 ستاره تحت پوشش قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز ضمن خوش‌آمد گویی خلاصه‌ای از وضعیت مدارس مروج بیان و به اهمیت سلامت و ارتقای سطح بهداشت و سلامت دانش آموزان اشاره کرد.
وی در ادامه بر اهمیت همکاری آموزش‌وپرورش برای افزایش سطح سلامت جسمی و روحی دانش آموزان تأکید و در ادامه خلاصه دستورالعمل و اهداف مدارس مروج سلامت را بررسی کرد و گزارش عملکرد مدارس مروج سلامت در سال تحصیلی 98 تا 99 را ارائه داد.
سرابی بر اهمیت همکاری آموزش‌وپرورش برای ارتقای اهداف مدارس مروج سلامت تأکید کرد و در ادامه لوح تقدیری به کارشناسان سلامت و پیشگیری، مدیران و مربیان بهداشت مدارس 5 ستاره مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران اهدا کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی