• تاریخ انتشار : 1397/10/05 - 12:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مرکز بهداشت جنوب تهران همایش ایدز را برای اساتید و دانشجویان پردیس هنرهای زیبا برگزار کرد

با هماهنگی‌های واحد آموزش بهداشت و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران مرکز بهداشت جنوب تهران همایش ایدز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، در ادامه فعالیت‌های گسترده این مرکز به مناسبت هفته اطلاع‌رسانی اچ آی وی، همایشی با همین موضوع روز سه‌شنبه 27 آذر 97 با حضور اساتید و دانشجویان پردیس هنرهای زیبا در تالار اجتماعات دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر اسلامی، پزشک مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری امام خمینی (ره) در مورد ماهیت اچ آی وی، راه‌های انتقال ویروس، راه‌های پیشگیری از ابتلا آموزش‌های لازم را ارائه داد.
 در ادامه رضا موسی نژاد، کارشناس مبارزه با بیماری‌های مرکز سلامت شهید احمدی در خصوص اهمیت انجام تست اچ آی وی، معرفی مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری و خدمات آنها اطلاعات لازم را به فراگیران منتقل کرد.
همچنین کلیپ‌های آموزشی در مورد پیشگیری از اچ آی وی نیز نمایش داده شد.
در ادامه برای 50 نفر از دانشجویان و اساتید که داوطلب انجام تست سریع اچ آی وی بودند، تست انجام شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی