• تاریخ انتشار : 1394/08/13 - 09:03
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزش سلامت را برای توانمندسازی کارکنان پایانه جنوب برگزار کرد

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحدهای بهداشت محیط و سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزش سلامت را در پایانه جنوب برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، زهرا صادقیان مهر مسئول آموزش بین بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: کارشناسان این مرکز یک دور آموزشی را برای توانمندسازی کارکنان پایانه جنوب برگزار کرد.
وی در ادامه افزود: تا پایان سال 94 تعداد 7 جلسه پیش‌بینی‌شده است که تعداد 2 جلسه آموزشی در مهر 94 برای 55 تن از کارکنان پایانه جنوب برگزار شد.
در این کلاس‌ها، فریماه حیاتی، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشتی درمانی ابن‌سینا در خصوص بهداشت فردی مطالبی را برای 23 تن از کارکنان تعاونی‌ها و غرفه‌ها و زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص بهداشت روان مطالبی را برای 32 تن از رانندگان شرکت‌های مسافربری بیان کرد./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی
عکس: آرشیو