• تاریخ انتشار : 1401/11/12 - 10:37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، بهداشتیاران صنایع و رابطان ادارات با موضوع برنامه خود مراقبتی سازمانی

واحد بهداشت حرفه‌ای با همکاری واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه‌ای را با موضوع برنامه خود مراقبتی سازمانی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نشست دوره‌ای کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، بهداشتیاران صنایع و رابطان ادارات روز یکشنبه 9 بهمن 1401 در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای این مرکز در خصوص انجام اقدامات در راستای وظایف، ارسال به هنگام مستندات، گزارشات، لزوم فراهم نمودن تمهیدات برای کنترل و پیشگیری پیک احتمالی کرونا مطالبی را بیان کرد.
در ادامه فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص برنامه خود مراقبتی سازمانی و سامانه شهاب مطالبی را ارائه و دکتر مطلبی، استاد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برنامه آموزشی خود مراقبتی سازمانی و ارتقا سلامت در محیط کار را بیان کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی