• تاریخ انتشار : 1397/06/10 - 09:02

نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه ای را با کارشناسان این واحد برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 5 شهریور 97 با حضور بلالی، معاون و کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مراکز در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
در ابتدا بلالی، ضمن خیرمقدم به حاضرین اهداف جلسه را بیان و مهندس میر اسماعیلی، کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران ضمن عرض تبریک به مناسبت خجسته زاد روز امام هادی (ع)، اعیاد سعید قربان و غدیر در خصوص مکاتبات اداری، بازخورد بازدید کارشناسان معاونت، شعار سال و کودکان کار و اتباع بیگانه مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه بر به‌روز کردن اطلاعات فرم‌های بازرسی در سامانه تاکید و در خصوص کنترل سیلیس در محیط کار و آئین‌نامه جدید بازرسی هدفمند مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه یعقوبی کارشناس مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص پیشگیری و درمان بیماری دیابت و سل مطالبی را ارائه کرد و مهندس کریمی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای گروه تخصصی سلامت محیط کار به بیان کنترل سروصدا در محیط کار پرداخت.
خبرنگار: نگاردیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران