• تاریخ انتشار : 1394/09/18 - 13:41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ویزیت رایگان مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری بسیج جامعه پزشکی به مناسبت هفته بسیج

مرکز بهداشت جنوب تهران ویزیت رایگان را با همکاری متخصصان بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، واحد آموزش بهداشت با همکاری مرکز بهداشتی درمانی امام علی (ع) تحت پوشش این مرکز، پزشكان متخصص داخلی، اطفال بسيج جامعه پزشكي و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته بسیج بيماران را در منطقه 19 جنوب تهران به صورت رایگان ويزيت کرد.
زهرا صادقیان مهر، مسئول امداد و درمان و هماهنگ‌کننده برنامه ویزیت رایگان کانون بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: این مرکز روز دوشنبه 16 آذر سال جاری 36 تن از بیماران را به صورت رایگان ویزیت کردند.
وی در ادامه افزود: در این برنامه دکتر صالح زاده، متخصص اطفال 20 تن و دکتر حورا زردوز متخصص داخلی 16 تن را با همراهی امینی و حیدریان همراهان پرستار ویزیت کردند.
خبرنگار: نگار دیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران