• تاریخ انتشار : 1396/07/11 - 15:39
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پایگاه سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور معاون بهداشت و رئیس دانشکده پزشکی افتتاح شد

پایگاه سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارزیابی و ارتقای سلامت کارکنان در دانشکده پزشکی افتتاح شد.

گالری عکس
در مراسمی که روز سه‌شنبه 11 مهر 96 با حضور دکتر شریعتی، معاون بهداشت، دکتر نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر نمازی، مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی، مهندس ارسیلو، مدیر نظارت و توسعه امور عمومی، دکتر قیوم زاده، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران و مسئولان معاونت بهداشت در محل این پایگاه در دانشکده پزشکی برگزار شد، این پایگاه به‌طور رسمی به بهره‌برداری رسید.
دکتر شریعتی در حاشیه این مراسم با بیان اینکه سلامت کارکنان یکی از موضوعات بسیار مهم است و موردتوجه رئیس دانشگاه و سایر مسئولان بوده و هست گفت: به همین دلیل ما فکر کردیم بهترین کاری که می‌توانیم انجام دهیم بحث پایگاه سلامت در دانشکده پزشکی است و در همین راستا مقرر شد پایگاه سلامت کارکنان را در داخل این دانشکده راه‌اندازی کنیم.
وی افزود: ما در این پایگاه این آمادگی را داریم تا همه کارکنان دانشگاه، به اینجا مراجعه کنند و ازلحاظ سلامت بررسی شوند و مشاوره‌های لازم در اختیارشان قرار بگیرد و در همین‌جا پرونده الکترونیک سلامت برایشان تشکیل شود تا با شناسایی عوامل خطر و بررسی سلامت آنان در صورت نیاز ارجاع داده شوند و مراقبت‌ها برایشان انجام شود.
معاون بهداشت با اشاره به اینکه این کار ازلحاظ فرهنگ‌سازی موضوع مهمی است گفت: اینکه فکر کنیم کارکنان دانشگاه، خودشان پزشک و متخصص هستند و از اهالی بهداشت و درمان هستند و به‌سلامت خودشان اهمیت می‌دهند کافی نیست بلکه باید یک فردی یا جایی وجود داشته باشد که مراقب سلامت آنها باشد و این ازلحاظ فرهنگ‌سازی خیلی مهم است و هم ازلحاظ اینکه یکسری از این افراد ممکن است مشکلی داشته باشند و خودشان خبر نداشته باشند که از این طریق مشکلات و عوامل خطر شناسایی و ان‌شاءالله حل می‌شود.
دکتر شریعتی با بیان اینکه خدمات این پایگاه کاملا رایگان است و همکاران می‌توانند به‌صورت حضوری مراجعه یا تلفنی وقت بگیرند افزود: این پایگاه با همکاری مرکز بهداشت جنوب تهران و دانشکده پزشکی راه‌اندازی شده است و برای خدمت‌رسانی آماده است. از دانشکده پزشکی که همت کرد و از دکتر قیوم زاده که این پروژه را عملیاتی کردند تشکر می‌کنم زیرا همان‌طور که می‌دانید کار بین بخشی زمان‌بر است اما این کار به‌موقع انجام شد و یکی از بهترین مراقبان سلامت را به اینجا آوردند و مستقر کردند. همچنین از دکتر جعفریان و همکاران حوزه پشتیبانی تشکر می‌کنم که پیگیر ایجاد این پایگاه بودند.
دکتر نفیسی هم پس از افتتاح این مرکز با قدردانی از دکتر شریعتی و پیگیری‌های معاونت بهداشت و مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: امیدوارم افتتاح این پایگاه شروع خوبی باشد برای خدمت‌رسانی بهتر به کارکنان علوم پزشکی تهران و بتوانیم به‌مرور آن را گسترش دهیم و کیفیت آن را افزایش دهیم.
وی افزود: من خودم به‌عنوان اولین مراجعه در اینجا حاضر بودم و برایم پرونده ایجاد کردند که خیلی جالب بود؛ زیرا جزییاتی را می‌پرسیدند که نشان می‌داد چه مسائل مهمی مدنظر هست و می‌تواند برای ارتقای سلامت کارکنان خیلی مفید و مؤثر باشد.
دکتر نمازی هم گفت: ما از گذشته پیگیر چنین پایگاهی بودیم و این کار خیلی خوبی است که دانشگاه بخواهد به کارکنان خودش خدمات بدهد؛ من تشکر می‌کنم و ضمن اعلام حمایت به نمایندگی از دکتر توکلی، معاون توسعه، هر کمکی که از دست ما بربیاید دریغ نمی‌کنیم.
دکتر شریعتی همچنین با قدردانی از شرکت‌کنندگان در این مراسم گفت: این خدمات شاید ظاهراً خیلی ساده باشد ولی ارزشمند است معاونی داشتم که پزشک بود و سال‌ها فشارخون خودش را اندازه نگرفته بود بنابراین لازم است که همکاران مراجعه کنند و فشارخون و قد و وزن خود را اندازه‌گیری کنند.
توضیح اینکه این پایگاه در روزهای اداری در دانشکده پزشکی واقع در خیابان پورسینا آماده خدمت به همکاران است.
خبرنگار و عکاس: مهدی گلپایگانی

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مرکز بهداشت جنوب تهران ,گروه خبری RSS
مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

محمدی

78/10/11 - 00:00

با تشکر از زحمات همه همکاران و متولیان امید که خدمات تخصصی قبلی هم ادامه داشته باشد که امکان خیلی خوبی برای ما کارکنان است. جا دارد از رئیس قبلی دانشکده آقای دکتر امامی مسئولان بسیج دانشکده و معاونت محترم اداری مالی دانشکده نیز بخاطر خدمات ارایه شده در سالهای گذشته تشکر نماییم. امید که این پایگاه روزی در حد و اندازه نام دانشگاه به کلیه همکاران ارایه خدمت نماید

78/10/11 - 00:00

برای دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح این مجموعه امروز خیلی دیر است. از طرف دیگر به قول قدیمی ها ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است. جا دارد از همکارانی مثل خانم دکتر زمانی،خانم صیقلانی و آقای نجفی برای راه اندازی اداره این واحد که همه پزشکان متخصص آن از اساتید خوب دانشگاه بودند تشکر نمایم. من خودم چند بار از خدمات دکتر احسانی متخصص پوست و دکتر جلبچی متخصص پزشکی ورزشی استفاده کرده ام که خیلی خوب بودند. و البته خدمات رایگان بود و هیچ مبلغی از کسی نمی گیرند. خواهشمند است تخصص هایی مانند روانپزشکی و ارولوژی و

78/10/11 - 00:00

با سلام لطفا آدرس دقیق و ساعت کار را هم اعلام کنید. شرایط استفاده چطور است ؟ آیا اعضای خانواده هم می توانند از خدمات استفاده نمایند؟

78/10/11 - 00:00

ما کارمندهای اداری برای ویزیت باید مرخصی بگیریم ؟ ای کاش دو ساعت بعد از تایم اداری هم زمان برای ویزیت میبود.

78/10/11 - 00:00

با سلام ضمن تشكر لطفا شماره تماس پايگاه را اعلام نماييد در مورد نحوه استفاده از خدمات پايگاه و احيانا وقت گرفتن بيشتر توضيح دهيد. آيا خدمات مامايي و مشاوره بارداري و خدمات آزمايشگاهي نيز انجام مي شود.