• تاریخ انتشار : 1400/06/01 - 08:45

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به‌ تمامی طبیبان فرزانه

دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی یکم شهریورماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبیب برجسته نامدار ایرانی جهان اسلام را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در متن این پیام آمده است:
همکار محترم پزشک
 در پیشینه تاریخی و باور اجتماعی مردم سرزمین ایران اسلامی، همواره طبابت و طبیب از قداست و جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است زیرا پزشک همواره بادم مسیحیائی خویش درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد جسم و روح زندگی آنان می‌دمیده است.
فرارسیدن یکم شهریورماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبیب برجسته نامدار ایرانی جهان اسلام، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک خجسته باد.
بر خود لازم می‌دانم این روز بزرگ را به‌تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی ایران اسلامی به‌ویژه پزشکان تلاشگر مرکز بهداشت جنوب تهران که از همان ابتدای شیوع بیماری، ازجمله پزشکان متعهد بودند که لباس رزم بر تن کردند و در جبهه‌ی مبارزه با کرونا جان خود را به خطر انداخته تبریک عرض نموده و از خدمات دلسوزانه شما تشکر و قدردانی نمایم.
امیدوارم در پناه حق، همواره موفق و مؤید باشید.
دکتر محمد رضا سلمانی
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران