• تاریخ انتشار : 1398/11/16 - 10:34

برگزاری جلسه توجیهی طرح مطالعاتی زمان‌سنجی فرآیندها در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه توجیهی طرح مطالعاتی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه توجیهی در خصوص طرح مطالعاتی با عنوان زمان‌سنجی فعالیت‌های مراقبان سلامت مستقر در پایگاه‌های سلامت تابعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه‌شنبه 15 بهمن 98 برای کارشناسان ناظر و پرسشگران طرح در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا ابراهیم بلالی، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران اهداف جلسه را بیان و در ادامه زهرا آقامیری، مدیر گروه واحد سلامت جوانان و مدارس معاونت در خصوص نحوه اجرای طرح و تکمیل پرسشنامه‌ها توسط پرسشگران منتخب که شامل دو پرسشنامه برای هر مراقب سلامت است مطالبی را ارائه کرد.
وی در ادامه هدف از اجرای این طرح را استفاده از نتایج آن برای ارتقاء کیفیت خدمات به جمعیت تحت پوشش و افزایش رضایت‌مندی خدمت گیرنده و خدمت دهنده بیان کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران