محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1399/08/14 - 11:53

آغاز به کار بخش بین الملل سی و دومین همایش بیماری های کودکان در مرکز طبی کودکان

سی و دومین همایش بین المللی بیماری های کودکان در بخش بین الملل به صورت مجازی از روز دوشنبه 12 آبان 99 فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این همایش با سخنرانی دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان و دبیر اجرایی، دکتر سیدرضا رئیس کرمی رئیس همایش، دکتر محمودرضا اشرفی دبیر علمی، دکتر احسان آقایی مقدم و دکتر بهداد قریب آغاز و در ادامه پانل های نورولوژی، هماتولوژی و مراقبت های ویژه با حضور سخنرانان مطرح از نقاط مختلف دنیا برگزار شد.
در روز دوم پانل ژنتیک و بیماری های عفونی ارائه و همچنین برنامه ارائه به زبان ترکی استانبولی با ترجمه همزمان به زبان انگلیسی نیز با حضور چهار سخنران از کشور ترکیه ارائه شد.
حدود50 درصد شرکت کنندگان تاکنون، افراد خارجی بوده اند که با توجه به پیش بینی صورت گرفته استقبال خوبی از برگزاری پانل های علمی با موضوعات روز دنیا از این همایش شده است.
موضوعات گوارش، مراقبت های ویژه، آلرژی و ایمنولوژی، نفرولوژی، نوزادان، قلب، روماتولوژی، ریه، تغذیه و تکامل، کووید 19 و روانپزشکی از دیگر پانل های علمی برنامه ریزی شده برای این همایش است.
این همایش دارای امتیاز بازآموزی است و شرکت کنندگان در آن، علاوه بر آشنایی با مباحث علمی، زبان انگلیسی تخصصی را نیز تجربه می کنند.
علاوه بر سایت و اپلیکیشن مرتبط با کنگره این برنامه به صورت زنده بر روی کانال آپارات و کانال یوتیوب پخش و در آینده نیز از همین طریق قابل دسترسی خواهد بود.
به گفته ناظران، این برنامه تائیدی بر مرجعیت علمی مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی طب کودکان و نیز گروه آموزشی بیماری های کودکان  دانشکده پزشکی است.

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS
لیلا  یوسفی