محتوای خبری مرکز طبی کودکان

  • تاریخ انتشار : 1397/07/26 - 12:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2972
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

افتتاحیه سی امین همایش بین المللی بیماریهای کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان

مراسم افتتاحیه سی امین همایش بین المللی بیماریهای کودکان در سالن همایش های بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

مراسم افتتاحیه سی امین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و شانزدهمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی پرستاری کودکان در سالن همایش های مرکز طبی کودکان برگزار شد. 
این مراسم روز پنجشنبه 26 مهر ماه 1397 با حضور دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان و دبیر اجرایی همایش، دکتر علی ربانی رئیس همایش، دکتر علی اکبر زینالو دبیر علمی همایش، اساتید و شرکت کنندگان در سالن همایش های مرکز طبی کودکان برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر زینالو، دبیر علمی همایش ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان و تشکر از حمایت های مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای همکاری در برگزاری این همایش گزارشی از فعالیت کمیته علمی همایش ارائه کرد و گفت: این همایش براساس نیازهای جامعه کودکان، سیاست های کشور و مسئولان سلامت کودکان کشور برنامه ریزی شده که با حضور صاحبنظران گروه کودکان، موضوعات علمی کنفرانس ها جمع بندی شده است. دکتر زینالو در ادامه از تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه و برگزاری پنل های آموزشی گوناگون در این همایش و از تاثیر این همایش بر توسعه سلامت کودکان مطالبی را سخن گفت. 
دکتر بدو رئیس بیمارستان و دبیر اجرایی همایش از حضور دکتر ملک زاده، دکتر صحرائیان و همچنین پیشکسوتان طب کودکان قدردانی کرد و همچنین یاد و خاطره اساتید درگذشته این حوزه را گرامی داشت. دکتر بدو گفت: امسال پنجاهمین سالگرد تاسیس مرکز طبی کودکان است و سی امین همایش بین المللی کودکان که امیدواریم بتوانیم خدمات بیشتری را به کودکان کشور ارائه دهیم. ویژگی همایش امسال حضور پررنگ گروه پرستاری است که برنامه علمی پرباری را در شانزدهمین همایش ملی که برابر با سومین همایش بین المللی پرستاری است خواهد شد. در ادامه از همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده پرستاری و مامایی و عوامل اجرایی برگزاری همایش تشکر کرد و در پایان افزود: امروز روز تربیت بدنی و ورزش است و امیدواریم با نشاط روحی و جسمی باعث پیشگیری از بیماریها شویم.
دکتر ربانی، رئیس همایش نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره درگذشتگان طب کودکان، گفت: تحول در آموزش تاثیر زیادی بر کامل شدن تحول سلامت خواهد داشت. باید سعی کنیم که به اطلاعات بالینی توجه بیشتری کنیم. دکتر ربانی از فعالیت های مثبت حوزه بهداشت در اداره ژنتیک و از مدیریت بیماریهای متابولیک در همین اداره صحبت کرد. از وجود آزمایشگاهی مجهز برای تشخیص بیماریهای متابولیک در مرکز طبی کودکان خبر داد. در ادامه از توصیه های دکتر ملک زاده و عمل به آن در بحث رجیستری بیماران در حوزه بیماران متابولیک سخن گفت. دکتر ربانی از زحمات کمیته علمی، اجرایی و حمایت شرکت ها در برگزاری همایش قدردانی کرد و از تلاش همکاران دفتر پرستاری برای همایش پربار پرستاری همزمان با همایش بیماریهای کودکان تشکر کرد. 
در ادامه دکتر محمد علی صحراییان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه مرکز طبی کودکان را آسمان پر ستاره علم و دانش در گذشته و امروز که ستاره های درخشانی را در حیطه علم کودکان دارد معرفی کرد. دکتر صحرائیان از برگزار کنندگان همایش دکتر بدو، دکتر ربانی و دکتر زینالو تشکر کرد و گفت: دنیای امروز فرصتهای زیادی برای دانش به وجود آورده که در کنار آن چالشهایی هم وجود دارد که مهمترین فرصت ما تخصصی و فوق تخصصی شدن در رشته های مختلف است. مهم ترین چالش در زمینه آموزش در علم امروز توجه کمتر به آموزش پزشکان عمومی به عنوان سربازان خط مقدم جنگ با بیماری است و بر توجه به این گروه تاکید کرد. چالش بعدی را درمان پزشک محور دانست و از دقت این همایش بر آموزش در حوزه های مختلف درمان بیماران مانند همایش بهداشت، فارماکولوژی بالینی، دندانپزشکی و ... صحبت کرد. دکتر صحرائیان برای سی امین همایش بیماریهای کودکان آرزوی موفقیت کرد. 
دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گزارشی از وضعیت علم و فناوری در کشور ارائه کرد و گفت: ما در سالهای اخیر پیشرفتهای چشمگیری در حوزه تحقیقات و فناوری داشتیم. 
دکتر ملک زاده از تعداد چشمگیر مقالات و استنادات منتشر شده ایران در کشورهای منتخب منطقه صحبت کرد و گفت: ایران در پایگاه بین المللی ISI بین همه کشورهای اسلامی در سال 2017، رتبه نخست را از نظر کمیت تولید علم کسب کرده است. ایران با 29 دانشگاه بیشترین تعداد حضور را در رتبه بندی تایمز داشته است. در ادامه گزارشی از سهم مقالات دانشگاه های وزارت بهداشت از کل کشور در Scopus و سهم مقالات علوم پزشکی کشور منتشر شده در 1 درصد مجلات برتر دنیا ارائه کرد. دکتر ملک زاده افزود: ایران در سال 2016 نسبت به سال 2015 در زمینه نوآوری بر اساس داده های Global innovation index سی و یک رتبه ارتقا داشته است و از رتبه 106 به رتبه 75 رسیده است. در پایان از وضعیت تولیدات علمی کشور  در موضوع کودکان سخن گفت و رتبه ایران در رشته کودکان در جهان براساس مقالات را در سالهای 1996 تا 2017 بررسی کرد. دکتر ملک زاده از حفظ محققین در کشور سخن گفت و تلاش برای موندن این افراد در کشور را بسیار مهم دانست. 
پس از مراسم افتتاحیه، پنل غربالگری نوزادان نارس آغاز شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی
 
 
  • گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 81035
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی