محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1396/09/12 - 09:38

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت و معاون درمان دانشگاه از مرکز طبی کودکان

دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه از مرکز طبی کودکان بازدید کردند.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه روز شنبه یازدهم آذرماه 1396 از مرکز طبی کودکان بازدید کردند.
در این جلسه که با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر محمد پور معاون درمان، دکتر نیک منش مدیر بیمارستان، دکتر محسنی مشاور رئیس بیمارستان، ناجی مدیر پرستاری و جمعی از روسای بخش ها و اعضای هیئت علمی برگزار شد در خصوص توسعه زیرساخت ها و بهبود خدمت رسانی بحث و گفتگو شد.
در ابتدا دکتر بدو ضمن خوش آمدگویی گزارشی از آمار مراجعین به اورژانس، درمانگاه ها فوق تخصصی و بیماران بستری در بخش ها طی 8 ماه گذشته ارائه کرد.
همچنین توضیحات کاملی در خصوص شاخص های بیمارستانی، خدمات مرکز، ساخت پروژه کلینیک ویژه و خرید ساختمان مجاور بیمارستان شرح داد. دکتر جان بابائی و دکتر رضایی ضمن ارائه توضیحاتی درباره مسائل مطرح شده از سوی مسئولین بیمارستان و اعضای هیئت علمی، راهکارهای لازم در جهت ارائه خدمات به بیماران را پیشنهاد کرده و به بررسی آنها پرداختند. این جلسه با بازدید از برخی از واحدهای بیمارستان از جمله اورژانس، درمانگاه و پروژه کلینیک ویژه به پایان رسید.

خبر: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان