محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/02/18 - 08:46

بازدید هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی از بیمارستان مرکز طبی کودکان

هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه تهران از بیمارستان مرکز طبی کودکان بازدید کردند.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، روز دوشنبه 17 اردیبهشت 1397، هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی از بیمارستان مرکز طبی کودکان بازدید کردند.
در این بازدید دکتر وسکوئی مدیر امور پرستاری دانشگاه، دکتر نیک بخت رئیس، دکتر مدرس معاون پژوهشی، دکتر خوشنوا فومنی دبیر دفتر رئیس، دکتر میرلاشاری مدیر گروه پرستاری اطفال دانشکده پرستاری، خانم ناجی مدیر پرستاری، خانم هاشمی سوپروایزر بیمارستان و سایر مسئولان حضور داشتند.
در این بازدید که با هدف پرداختن به کیفیت آموزش دانشجویان در فیلدهای بالینی صورت گرفت، افراد حاضر در جلسه، موارد نیاز به اصلاح آموزشی برای دانشجویانی که پس از ورود به عرصه ی بالین با مشکلات عملکردی مواجه می شوند، را مورد بحث و گفتگو قرار دادند.

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان
لیلا  یوسفی