محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/10/17 - 11:55
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید گروه ارزشیابی معاونت آموزش دانشکده پزشکی از دوره فوق تخصصی نوزادان مرکز طبی کودکان

گروه ارزشیابی معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی از دوره فوق تخصصی نوزادان مرکز طبی کودکان بازدید کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، در این بازدید که با حضور دکتر واحدی مسئول دفتر ارزشیابی به همراه شبانی کارشناس این واحد روز دوشنبه هفدهم دی ماه 97 انجام شد، اعضای هیئت علمی و فلوهای بخش نوزادان نیز حضور داشتند.  در ابتدا دکتر کدیور ضمن معرفی اعضای هیئت علمی و فلوها، برنامه های بخش را تشریح کرد و موارد دیگر آموزشی توسط دکتر سنگسری، دکتر سعیدی و دکتر میرنیا بیان شد.
در ادامه، برنامه های آموزشی، نحوه اجرای کاریکولوم مرور شد. توانمندی های این بخش و طیف بیماران با حضور و تعامل اعضای هیئت علمی توسط فلوها مطرح و از اجرای برنامه های مختلف آموزشی برای ارتقای فلوها تشکر شد. در پایان فرم های ارزیابی دوره ای و برنامه های ماهانه این بخش با سایر مستندات به ارزیابان ارائه شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان