محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1396/12/17 - 07:15

برگزاری آخرین جلسه آموزشی ویژه منشی بخش ها در مرکز طبی کودکان

آخرین جلسه آموزشی ویژه منشی بخش ها در کلاس درس مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، آخرین جلسه آموزشی ویژه منشی بخش ها روز چهارشنبه شانزدهم اسفند ماه 1396 با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر نیک منش مدیر بیمارستان، ناجی مدیر پرستاری، زمانی مسئول درآمد و همچنین نمایندگان مالی دانشگاه در کلاس درس برگزار شد. در این جلسه مباحث هفت جلسه آموزشی گذشته مرور شد و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد. در ادامه دکتر بدو از زحمات نمایندگان مالی دانشگاه برای راهنمایی و آموزش کارکنان و منشی ها برای کاهش کسورات بیمه ای و شرکت منظم در کلاسهای آموزشی تشکر کرد. سپس در خصوص اهمیت تکمیل دقیق و ثبت پرونده ها در سیستم HIS و کسورات بیمه ای مطالبی را ارائه کرد. ناجی مدیر پرستاری در خصوص پیشرفت عملکرد منشی ها در بخش صحبت کرد و از زحمات بی دریغ منشی ها  قدردانی کرد. همچنین درخصوص برنامه شیفت های ایام نوروز و نحوه صحیح ترخیص بیماران در این ایام مطالبی را ارائه کرد. این جلسه با گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید.

خبر: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان