محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1398/06/07 - 12:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2069
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری آزمون الکترونیک دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در مرکز جامع آزمون های الکترونیک دانشگاه در مرکز طبی کودکان

آزمون الکترونیک دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در مرکز جامع آزمون های الکترونیک دانشگاه در بیمارستان مرکز طبی کودکان، قطب علمی طب کودکان کشور برگزار شد.

گالری عکس 1

گالری عکس 2

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این آزمون روز پنجشنبه 7 شهریور 98 برای حدود 400 شرکت کننده در نوبت صبح و 400 شرکت کننده در نوبت عصر به عمل آمد.
دکتر امیرعلی سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه با حضور در محل برگزاری آزمون، از نزدیک در جریان روند برگزاری آزمون قرار گرفت و ضمن مصاحبه با آزمون دهندگان، نقاط قوت و ضعف برگزاری این آزمون را از دیدگاه شرکت کنندگان بررسی کرد.
معاون آموزشی دانشگاه در گفتگو با دکتر محمدجواد محسنی مشاور رئیس بیمارستان و دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان ز هماهنگي مركز طبي كودكان، زحمات مهندس علي نعلبران و همچنين كاركنان معاونت آموزشي براي برگزاري آزمون تشكر كرد و گفت: با بهره گیری از فرصت ها و توانمندی ها می توانیم گام های بزرگی در عرصه آموزش کشور برداریم.
در پایان آزمون، دکتر محسنی از شرکت کنندگان در خصوص نحوه برگزاری آزمون سوال کرد و از میزان رضایت شرکت کنندگان مطلع شد.
شرکت کنندگان از وضعیت سالن آزمون و نحوه برگزاری آن به صورت الکترونیکی رضایت داشتند.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS