محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/09/20 - 09:22

برگزاری تله کنفرانس مشترک رشته نوزادان در مرکز طبی کودکان

به مدیریت مرکز طبی کودکان، تله کنفرانس طب نوزادان با دیگر مراکز کشور درسالن مهارتهای بالینی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، برای نخستین بار، برنامه تله کنفرانس مشترک طب نوزادان روز یکشنبه 18 آذر 97، با شهرهای تبریز، کرمان، شیراز، همدان و دانشگاه شهید بهشتی شهر تهران، با هدف ارتباط با مراکز تربیت دستیار فوق تخصصی در کل کشور و به پیشنهاد و مدیریت بخش نوزادان مرکز طبی کودکان، در سالن مهارتهای بالینی برگزار شد.
در ابتدا، دکتر کدیور رئیس بخش نوزادان، ضمن تشکر از اساتید و اعضای هیئت علمی و واحدهای IT، در خصوص هدف این برنامه و نحوه مشارکت در آن مطالبی را شرح داد. در ادامه دکتر حکیم الهی دستیار فوق تخصصی مرکز طبی کودکان، یک مورد نوزاد با شرح حال نادر را معرفی کرد. اقدامات صورت گرفته و نحوه پیگیری مراقبت و درمان این بیمار، مورد بحث و تبادل نظر با اساتید دیگر مراکز قرار گرفت. سپس اطلاعات علمی مرتبط توسط دکتر کدیور ارائه و جمع بندی شد.
در پایان ضمن تشکر از اعضای هیئت علمی و فلوهای این بخش، از خدمات واحد IT و سمعی بصری بیمارستان برای اجرای برنامه تشکر و قدردانی به عمل آمد.
با توجه به استقبال از برگزاری این تله کنفرانس و اعلام آمادگی برای تداوم آن، قرار است با مدیریت بخش نوزادان مرکز طبی کودکان، این برنامه به صورت ماهانه توسط یکی از مراکز کشور با معرفی بیمار و بحث و تبادل نظر برگزار شود.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان