محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1398/07/22 - 11:40

برگزاری جلسه تعهد حرفه ای در طب کودکان در مرکز طبی کودکان

جلسه تعهد حرفه ای در طب کودکان در سالن امید مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان این جلسه روز سه شنبه 16 مهر 98  با حضور اعضا در سالن امید مرکز طبی کودکان برگزار شد.
در ابتدا توضیحاتی در خصوص سیاست گروه از طرف دکتر مجتهدی معاون آموزشی گروه کودکان داده شد. در ادامه دکتر کدیور مسئول اخلاق و تعهد حرفه ای، مطالبی در خصوص مهارت های ارتباطی و مسائل ارتباطی گروه کودکان، اهمیت موضوع، روند توانمندسازی اعضای هیئت علمی، آماده سازی محتوا و انتظارات دانشگاه و گروه مطرح کرد.
دکتر محسنی پور، دکتر سعیدی، دکتر اسدآبادی، دکتر حسینعلی بیگی ، دکتر ملک زاده و دکتر کاجی به بیان مسائل مربوطه پرداختند.
در پایان با حضور دکتر اصغری از دفتر تعهد حرفه ای دانشگاه برنامه‌ های مرتبط با تعهد حرفه ای و آموزش فراگیران تشریح شد و به پرسش های حاضران پاسخ داده شد.
خبرنگار: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان