محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/01/19 - 12:38

برگزاری جلسه سرپرستاران در مرکز طبی کودکان

جلسه سرپرستاران در سالن مهارتهای بالینی مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، اولین جلسه سرپرستاران در سال جدید روز یکشنبه نوزدهم فروردین ماه 1397در سالن مهارتهای بالینی برگزار شد. در این جلسه ناجی مدیر پرستاری ضمن تبریک سال نو از زحمات و تلاش خستگی ناپذیر کادر پرستاری در ایام نوروز قدردانی کرد و همچنین در خصوص انجام طرح انتخاب پرستار اخلاق مدار (ناب) در سال جدید، ثبت نوبت کاری جهت صدور احکام جدید، رفتار و پوشش حرفه ای به عنوان سرلوحه فعالیت های سال جدید، برگزاری مسابقه فوتبال برای بیماران پسر و بازی گروهی وسطی برای بیماران دختر، هفته بهداشت جهانی، آموزش کارکنان، تجویز آنتی بیوتیک و جداسازی بیماران سرخک مطالبی ارائه کرد. در ادامه سوپروایزرهای بالینی، آموزشی، آموزش به بیمار و کنترل عفونت نیز مطالبی را در زمینه حوزه فعالیت خود بیان کردند.

خبر: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان