محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1395/08/29 - 10:31

برگزاری جلسه کارگروه تعهد حرفه ای در مرکز طبی کودکان

با حضور رییس مرکز طبی کودکان، جلسه کارگروه تعهد حرفه ای در این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، جلسه ارتقا تعهد حرفه ای در مرکز طبی کودکان توسط کارگروه مربوطه، روز یکشنبه 23 آبان ماه 1395 با حضور اعضای این کارگروه، دکتر بدو، دکتر محسنی، دکتر کدیور، دکتر شمس، دکتر صفری، دکتر تحقیقی، دکتر ملکان راد، دکتر سیاری فرد، دکتر نوایی و دکتر اسحاقی برگزار شد.
در ابتدای جلسه، پیگیری های صورت گرفته در رابطه با برگزاری کارگاه آموزشی، جلسات مرتبط و ارائه گزارش نظرات مرتبط با پنج اولویت در این حیطه از طرف دکتر کدیور ارائه شد.
در ادامه مسائل مرتبط به نحوه ارتقا تعهد حرفه ای در بیمارستان با توجه به اولویت های دانشگاه توسط شرکت کنندگان مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. از طرفی برنامه ریزی کارگاه آموزشی اصول تعهد حرفه ای در طب کودکان هم مرور شد و با عنایت به رویکرد بالینی و ملموس تر، اهمیت ارائه از طرف اعضا هیئت علمی داخلی مرکز طبی کودکان بعنوان مدرس مطرح شد.
بعلاوه مسائل مرتبط با ارتقا تعهد حرفه ای و قرار داشتن این موضوع در برنامه بیمارستان به عنوان قطب علمی اطفال کشور توسط دکتر محسنی مطرح و بر رویکرد رئیس بیمارستان تأکید شد. حضور اعضا هیئت علمی دیگر رشته ها علاوه بر گروه کودکان، از نکات مطرح در مشارکت اعضا هیئت علمی همه رشته های حاضر در این بیمارستان و از سیاست های اصولی بیمارستان بعنوان قطب علمی اطفال کشور مطرح شد.
از طرفی چالش های ارتقا تعهد حرفه ای و برنامه های آموزشی مرتبط مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. برنامه ریزی آموزشی و نیاز به حمایت مسئولین از این امر و فرایند ارتقا تعهد حرفه ای با در نظر گرفتن مواردی چون طرح موضوع در جلسات گزارش صبحگاهی و انتخاب دستیار نمونه با در نظر گرفتن امکان تشویق با رویکرد اخلاق حرفه ای و تشویق رفتارهای اخلاقی به همراه اهمیت نظارت، توجه به رفتارهای درست پژوهشی، تعیین اولویت جهت طرح موضوعات، فرایند ارزشیابی، گزارش موارد خطیر همراه با ارائه بازخورد مناسب به فراگیران و کانال ارتباطی و توانمندسازی اعضا این گروه عنوان شد.
در نهایت اهمیت ضرورت شرکت دستیاران در برنامه های تعهد حرفه ای با رویکرد کودکان با توجه به کاریکولوم مصوب این رشته و امکان ارتقا رفتار حرفه ای هم دوباره اشاره شد. در پایان دکتر بدو بر جایگاه و استقلال بیمارستان و تلاش در جهت ارتقا تعهد حرفه ای مجدد تاکید کرد. از طرفی برنامه اخیر برگزار شده مسئولین دانشگاه با روسای بیمارستان ها و مدیران گروه و طرح موضوع مرتبط با تعهد حرفه ای و نیاز به برنامه ریزی مشخص در این حیطه مورد تاکید قرار گرفت.

خبر: یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان