محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1398/06/25 - 09:06

برگزاری جلسه کمیته پیوند کبد دانشگاه در مرکز طبی کودکان

مرکز پیوند کبد کودکان دانشگاه؛ بیمارستان مرکز طبی کودکان و امام خمینی (ره)، دومین مرکز پیوند کبد کشور بعد از شیراز است.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه کمیته پیوند کبد کودکان روز شنبه 23 شهریور 98 در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.
در این جلسه در خصوص مسائل مشترک دو بیمارستان، در خصوص پیوند کبد کودکان بحث و تبادل نظر شد.
هریک از حاضران مشکلات حیطه کاری خود را بیان و برنامه ریزی برای اصلاح برخی موارد انجام شد.
همچنین انتقال کامل روند پیوند کبد کودکان به بیمارستان مرکز طبی کودکان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مرکز پیوند کبد کودکان دانشگاه (بیمارستان مرکز طبی کودکان و امام خمینی (ره)، دومین مرکز پیوند کبد کشور، از ابتدای سال 96 تاکنون، تعداد 29 عمل موفقیت آمیز پیوند کبد کودکان را که اغلب بیماران مبتلا به ویلسون و آترزی صفراوی بودند انجام داده است که کم وزن ترین این بیماران حدود شش و نیم کیلوگرم وزن داشته است.
دکتر علی جعفریان سرپرست تیم پیوند کبد دانشگاه، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر فرهود توتونچیان معاون درمان، دکتر مسعود محمدپور عضو هیئت رئیسه، دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، نازیلا خلیل زاده مدیر پرستاری، دکتر شعبانی نماینده معاونت درمان، دکتر حسین علی مددی و دکتر فرزانه معتمد اعضای هیئت علمی، نوذر و قاسمی سرپرستار، اریام لو مدیر پرستاری بیمارستان امام و ایراجیان سرپرستار بخش پیوند بیمارستان اعضای حاضر در این جلسه بودند.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS