محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1396/12/12 - 10:04

برگزاری دومین جشنواره آموزشی و پژوهشی مرکز طبی کودکان

دومین جشنواره آموزشی و پژوهشی مرکز طبی کودکان در سالن شماره یک این بیمارستان برگزار شد.

گالري عكس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، دومین جشنواره آموزشی و پژوهشی مرکز طبی کودکان روز پنجشنبه 10 اسفند 96 به همت معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت آموزشی مرکز طبی کودکان و با همکاری معاونت پژوهشی گروه کودکان، معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی، شورای هماهنگی مراکز تحقیقاتی در سالن شماره یک برگزار شد.
در این مراسم دکتر بدو، رئیس بیمارستان ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی درباره برگزاری دومین جشنواره آموزشي پژوهشي سخنانی را ارائه و در ادامه دکتر نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی مطالبی را در خصوص پیشینه و حال مرکز طبی کودکان بیان کرد.
دكتر صحراييان، معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه نيز با اشاره به حضور اساتيد برجسته در اين بيمارستان از مركز طبي كودكان به عنوان بيمارستاني فعال در زمينه پژوهشي ياد كرد سپس گزارش جشنواره پژوهشی توسط دکتر اشرفی و گزارش جشنواره آموزشی توسط دکتر علیمددی ارائه شد.
در ادامه اسامی برگزیدگان در هر گروه اعلام و تندیس، لوح تقدیر و هدایا به ایشان اهدا شد.
دکتر محمد حسن مرادی نژاد، برگزیده هیئت علمی پیشکسوت، دکتر مسعود موحدی، دکتر وحید ضیایی، دکتر فرزانه عباسی، دکتر فاطمه سیاری فرد به عنوان برگزیدگان هیئت علمی معرفی شدند. مرکز تحقیقات رشد و تکامل و مرکز تحقیقات ارولوژی و پزشکی بازساختی مراکز تحقیقاتی برگزیده این جشنواره بودند. دکتر اعظم محسن زاده، دکتر زهرا رضایی، دکتر سارامعماریان دستیاران تخصصی و فوق تخصصی برگزیده معرفی شدند.
پایان نامه برگزیده متعلق به دکتر ملیکا حنیفی ها بود. در گروه پرستاری سمیه رستملی و لیلا هاشمی در گروه پیراپزشکی مسعود بهنیا و منیژه زارعی و در گروه کارمندان مریم یاملایی برگزیدگان پژوهشی معرفی شدند. در گروه آموزشی دکتر بابک فتحی رودسری (فلوی ICU کودکان) و خانم دکتر مریم سعیدی (فلوی نوزادان) به عنوان دستیار فوق تخصصی برگزیده، دکتر محمد مهدی آنی، دکتر رکسانا پازوکی، دکتر پریسا صادقی راد و ملیکا حنیفی ها به عنوان دستیاران برگزیده معرفی شدند. همچنین از دکتر سید سعید صمیمیت و دکتر محمدرضا رزاق اف و خانم دکتر مریم ملکوتی به عنوان کارورزان برگزیده سال 1396 تقدیر به عمل آمد.

خبر: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS