محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1398/05/24 - 11:09

برگزاری کارگاه EPIC در بیمارستان مرکز طبی کودکان

کارگاه EPIC -روش بهبود کیفیت مبنی بر شواهد- مراقبت ها و پیامدهای نوزادی با هماهنگی گروه مادر، نوزاد و مامائی معاونت درمان در سالن امید برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این کارگاه روز چهارشنبه 23 مرداد 98 با حضور روسا و سرپرستاران بخش های زایمان، اتاق عمل، نوزادان و مدیران، کارکنان بهداشتی مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.
EPIC یک روش تفکر برای بهبود فرایندهاست که براساس ده گام در مراکز ارائه خدمت در هر دو حوزه بهداشت و درمان قابل اجرا است.
دکتر کیوان میرنیا فوق تخصص نوزادان و دبیر علمی این برنامه گفت: EPIC رویکردی سیستمیک و پایدار برای بهبود کیفیت خدمات است که در این کارگاه، روش شناسایی و طرح مشکل براساس معیارهای price آموزش و پس از ریشه یابی براساس fish bone، الگوریتم فرایند با شرکت کنندگان بازبینی شد.
دکتر محبوبه طاهری کارشناس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت در خصوص برگزاری این کارگاه گفت: صاحبان فرایند خدمات مراقبتی نوزادان، اعم از روسا و مدیران بیمارستان ها، فوق تخصص ها و متخصصان نوزادان، روسای بخش ها، پرستاران و ... باید در اجرای بهبود کیفی مشارکت فعال داشته باشند تا بدین وسیله شاهد بهبود شاخص های سلامت در این گروه آسیب پذیر یعنی نوزادان باشیم.
احمدی کارشناس نوزادان معاونت درمان نیز گفت: در این کارگاه که در هفت گروه و به صورت کارگروهی برگزار شد، با استفاده از روش علمی مبتنی بر شواهد، مشکل مطرح و برمبنای الگوریتم آموزش داده شده، راهکارهای اصلاحی ارائه شد. از همکاران مدعو انتظار می رود پس از برگزاری این کارگاه با استفاده از داده های سامانه ایمان (سامانه مادر و نوزاد) و بهره برداری از این ده گام، مداخلات اولویت دار را در مراکز خود تعریف و پس از اجرا، گزارش روند اجرای آن را به معاونت درمان ارسال کنند.
دکتر بهار فصیح پور، دکتر کیوان میرنیا و دکتر محبوبه طاهری به عنوان مدرس در گارگاه حضور داشتند.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان