محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1396/08/23 - 12:19

برگزاری کمیته اخلاق در بیمارستان مرکز طبی کودکان

کمیته اخلاق در سالن مهارتهای بالینی بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، کمیته اخلاق روز سه شنبه بیست و سوم آبان ماه 1396 با حضور دکتر پارساپور رئیس گروه اخلاق دانشگاه، دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر محسنی مشاور رئیس بیمارستان، دکتر نیک منش مدیر بیمارستان، دکتر شمس دبیر کمیته، دکتر محمدپور معاون درمان، دکتر اشرفی معاون پژوهش، دکتر ضیائی معاون آموزش، ناجی مدیر پرستاری و سایر اعضا در سالن مهارتهای بالینی مرکز طبی کودکان برگزار شد. در این جلسه ابتدا دکتر بدو ضمن تسلیت فاجعه غم بار زلزله کرمانشاه در خصوص موارد مورد بحث جلسه مطالبی را ارائه کرد. در ادامه دکتر شمس دبیر کمیته گزارشی از پیگیری مصوبات جلسه قبل ارائه کرد. سپس در خصوص تنظیم و بازبینی فرم رضایت آگاهانه اتاق عمل بحث و گفتگو شد. برنامه کارگاه های آموزشی اخلاق و تعهد حرفه ای در نیمه دوم سال مورد بررسی قرار گرفت. مواردی از کمیته مورتالیتی درباره بیماران پر خطر مطرح شد و هریک از اعضا نظر خود را ارائه کردند.

خبر: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان