محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1398/10/25 - 14:23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

خدمت رسانی بدون وقفه مرکز جامع تصویربرداری مرکز طبی کودکان، قطب علمی طب کودکان کشور

خدمت رسانی مرکز جامع تصویربرداری مرکز طبی کودکان، قطب علمی طب کودکان کشور، بدون وقفه و به صورت شبانه روزی صورت می گیرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، بخش ام آر آی مرکز جامع تصویربرداری کودکان این بیمارستان به عنوان تنها مرکز ارائه دهنده خدمات تخصصی ام آر آی کودکان به صورت شبانه روزی و بدون وقفه به مراجعین خدمت رسانی می کند.
مرکز جامع تصویربرداری این بیمارستان به عنوان پیشگام حوزه سلامت کودکان در راستای خدمات تشخیصی پزشکی پذیرای کودکان بیمار با نیاز به خدمات تصویربرداری همراه با بیهوشی نیز است.
انجام Iron load imaging، MRE، MRV و MRU و همچنین پذیرش بیماران CF از جمله خدمات منحصربه فرد این مرکز است.
اگرچه خدمت رسانی به حجم بالای مراجعان کار دشواری است، بیانگر حسن اعتماد مراجعان به این مرکز و مایه افتخار اعضای هیئت علمی، پرستاران و کارکنان این بیمارستان است.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان