محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/10/12 - 09:08
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دومین جلسه دوره کوتاه مدت ارتقا مهارت های حرفه ای کارکنان در مرکز طبی کودکان برگزار شد

دومین جلسه دوره کوتاه مدت ارتقا مهارت های حرفه ای کارکنان، با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، دومین جلسه دوره کوتاه مدت ارتقا مهارت های حرفه ای کارکنان روز دوشنبه 8 دی 97 با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر عیسی زاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر بدو رئیس بیمارستان در سالن امید برگزار شد.
در این جلسه دکتر عیسی زاده در خصوص دین و رفتار سازمانی صحبت کرد و از روش و شیوه اخلاق در محیط کار سخن گفت.
در ادامه ضمن اشاره به وجود سلایق مختلف افراد،  هدف مشخص و مشترک آنها در سازمان را بیان کرد و فرهنگ سازمانی مبتنی بر ارزش های الهی را شرح داد. هنجارها، نمادها، نقش ها، بینش ها و قوانین در فرهنگ سازمانی و پس از آن اخلاق مداری، وفاداری، عدالت و اعتماد به نفس و اهمیت آن ارائه شد.
این جلسه با پاسخ به پرسش های حاضران به پایان رسید.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS