محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/05/06 - 12:23

سومین سمپوزیوم سلولهای بنیادی و کاربرد آن در بیماریهای ریوی در مرکز طبی کودکان

سومین سمپوزیوم سلولهای بنیادی و کاربرد آن در بیماریهای ریوی در دو شاخه پزشکی و دانش آموزی در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس

گالری عکس (شاخه دانش آموزی)

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، سومین سمپوزیوم سلولهای بنیادی و کاربرد آن در بیماریهای ریوی با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری روز پنجشنبه چهارم مرداد ماه 1397 در سالن دکتر قریب و همزمان شاخه دانش آموزی در سالن امید برگزار شد.
این سمپوزیوم یک روزه با محورهای پیوند سلولهای بنیادی در فیبروز ریه، افزایش فشار ریوی، پیوند سلولهای بنیادی در بیماریهای التهابی ریه، کاربرد سلولهای بنیادی در بیماریهای صعب العلاج ریه کودکان، کاربرد سلولهای بنیادی در سیستیک فیبروزیس، چالش های استفاده از سلولهای بنیادی در بیماریهای ریوی، مراقبت های لازم پس از پیوند سلولهای بنیادی در بیماریهای ریوی، جایگاه استفاده از سلولهای بنیادی در عفونت های مقاوم ریه کودکان و اخلاق در پیوند سلولهای بنیادی برگزار شد.
در این سمپوزیوم 13 مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و یک مقاله دانشجویی و یک مقاله دانش آموزی به زبان انگلیسی ارائه شد.
در شاخه دانش آموزی مباحثی نظیر جایگاه پژوهش در نظام آموزشی، نقش موثر پژوهش سراها در توسعه دانش و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان، چگونگی انجام فعالیت های پژوهشی در تحصیلات قبل از دانشگاه، اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی، چگونگی و ضرورت مدیریت زمان و برنامه ها در دوره تحصیلات قبل از دانشگاه، الگوها و تجربه های خوب از انجام پژوهش و درس خواندن به طور همزمان در دوره دانش آموزی، برنامه های دانش آموزی سومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلولهای بنیادی با مشارکت دانش آموزان مورد بحث قرار گرفت. همچنین دو دانش آموز مقاله های خود را ارائه کردند.
عکاس و خبرنگار: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS