محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1398/05/31 - 09:37
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان در مرکز طبی کودکان و تالار امام برگزار خواهد شد

دکتر علی اکبر زینالو رئیس سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان در گفتگو با روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان در خصوص برگزاری سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان و هفدهمین همایش پرستاری کودکان چنین گفت:

سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان و هفدهمین همایش پرستاری کودکان 9 تا 12 آبان ماه 1398 در سالن همایش های مرکز طبی کودکان و تالار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
این همایش با محورهای بیماری های تخصصی و فوق تخصصی کودکان، بیماری های اختلال متابولیک کودکان، بیماری های ژنتیک ارثی، فارماکولوژی بالینی، مسمومیت، همایش بهداشت و سلامت کودکان(کودک سالم، تکامل، رشد کودکان) رادیولوژی در کودکان، پرستاری در بیماری های کودکان، همایش دندانپزشکی کودکان، جراحی های کودکان، همایش های مراقبت های ویژه در کودکان و CF، علوم پایه در بیماری های کودکان، ژنتیک و علوم آزمایشگاهی، سلول های بنیادی و سایر علوم در چهار روز برگزار می شود.
رئیس همایش بین المللی کودکان تصریح کرد: این کنگره با افتخار تاکنون سی دوره همایش را با موفقیت برگزار کرده و سهم به سزایی در ارتقا سطح علمی کشور در این رشته داشته است.
با اعتقاد بر لزوم همکاری بخش های مختلف پزشکی در همایش های علمی این همایش طی 16 سال گذشته در دو بخش پزشکی و پرستاری برگزار شده است تا همکاران گروه پرستاری نیز فرصت بازآموزی دانش در زمینه طب کودکان و فرصت تبادل تجربیات علمی با یگدیگر و همچنین با همکاران پزشک را داشته باشند.
دکتر زینالو افزود: طی نه سال گذشته با باور به نقش کلیدی محققان جوان و دانشجویان گروه های پزشکی در ارتقا علمی کشور، بخشی با عنوان همایش محققان جوان طب کودکان به این همایش افزوده شده که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته. این روند در همایش پیش رو نیز ادامه خواهد یافت. هدف از این اقدام جلب مشارکت دانشجویان و دستیاران به حیطه تحقیقات طب کودکان کشور است و همچون سال های گذشته در این بخش به مقابالت برگزیده محققان دانشجویی در بخش سخنرانی پوستر جوایزی تعلق خواهد گرفت.

آدرس دبیرخانه همایش: انتهای بلوار کشاورز، خیابان دکتر قریب، بیمارستان مرکز طبی کودکان، دبیرخانه همایش بین المللی بیماری های کودکان
تلفن: 02166428998
فکس: 02166923054