محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/07/03 - 07:01

مراسم معارفه دستیاران فوق تخصصی ورودی 97 در بیمارستان مرکز طبی کودکان

مراسم معارفه دستیاران فوق تخصصی ورودی 97 در سالن امید بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، مراسم معارفه و توجیهی بدو ورود دستیاران فوق تخصصی ورودی سال 97 روز دوشنبه دوم مهر ماه 1397 در سالن امید با حضور دکتر نیری مدیر گروه اخلاق پزشکی دانشکده پزشکی، دکتر ساعدی معاون آموزش تخصص و فوق تخصص دانشکده پزشکی، دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر زینالو مدیر گروه کودکان دانشگاه، دکتر توتونچیان معاون درمان بیمارستان، دکتر موحدی معاون آموزش بیمارستان، دکتر آقامحمدی معاون پژوهش گروه کودکان و جمعی از اعضای هیئت علمی مرکز طبی کودکان برگزار شد.
دراین جلسه دکتر بدوضمن خیر مقدم به دستیاران فوق تخصصی، به معرفی بیمارستان مرکز طبی کودکان پرداخت و انتظارات بیمارستان را از جنبه های مختلف آموزشی و درمانی بیان کرد. در ادامه دکتر زینالو در خصوص برنامه آموزشی دوره دستیاری فوق تخصصی توضیحاتی را ارائه کرد. دکتر ساعدی مسائل مهم آموزشی دوره فلوشیپی را مطرح کرد و توضیحاتی در همین خصوص ارائه کرد. الزامات پژوهشی توسط دکتر آقامحمدی، مبانی آموزشی توسط دکتر موحدی، الزامات درمان و پزشکی قانونی توسط دکتر توتونچیان و مبانی اخلاق پزشکی توسط دکتر نیری ارائه شد.
این جلسه با پذیرایی و گفتگوی صمیمی شرکت کنندگان به پایان رسید.

خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری :