محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1398/06/25 - 11:12
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست خبری سی و یکمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان در مرکز طبی کودکان برگزار شد

نشست خبری سی و یکمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و هفدهمین همایش پرستاری کودکان در سالن مهارتهای بالینی برگزار شد.

گالری عکس
 به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان و هفدهمین همایش پرستاری کودکان 9 تا 12 آبان ماه 1398 در سالن همایش های مرکز طبی کودکان و تالار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
جلسه نشست خبری این همایش روز یکشنبه 24 شهریور 98 با حضور خبرنگاران از واحدهای خبری مختلف در سالن مهارت های بالینی مرکز طبی کودکان برگزار شد.
دکتر علی اکبر زینالو رئیس همایش اظهار کرد: این همایش بزرگترین رویداد علمی طب کودکان کشور است که پاییز سال جاری با هدف حفظ و ارتقای سلامت جنین، کودک و نوجوان که آینده سازان هر کشور هستند برگزار خواهد شد.
در این همایش تلاش بر این است که تجربیات آزمایشگاهی، تشخیصی، بالینی و همچنین روش های نوین پیشگیری به گروه های پزشکی مختلف ارائه شود.
تازه ترین مطالب علمی این گروه سنی در دنیا و کشور در قالب سخنرانی و کارگاه ارائه خواهد شد.
دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس گروه کودکان دانشگاه گفت: سی و یکمین همایش بین المللی بیماری های کودکان، با تنوعی از مخاطبین که گروه های مختلف پزشکی و پرستاری هستند آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
در این همایش مطالب روز مرتبط با حوزه سلامت کودکان و برنامه های کشوری در حوزه پیشگیری و درمان کودکان در قالب کارگاه های متعدد ارائه خواهد شد.
امسال برنامه ریزی به نحوی است که علاوه بر اساتید دانشگاه، کسانی که در بخش خصوصی و دولتی در صف ارائه خدمت به مردم هستند از مطالب روز بهره ببرند و موارد مورد نیاز حوزه سلامت کودکان کشور را شناسایی کنند.
تغییرات در حوزه های مختلف پیشگیری، واکسیناسیون، تالاسمی و مواردی از این قبیل نیز ارائه خواهد شد.
دکتر محمودرضا اشرفی دبیر علمی همایش افزود: این هماش از سال 69 بدون وقفه به صورت سالانه برگزار شده و بزرگترین همایش بیماریهای کودکان کشور است.
حدود 150 سخنران از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در پانل های پیش بینی شده حضور خواهند داشت.
در این همایش کارگاه هایی با موضوعات تغذیه با شیر مادر، نوار مغز، نوار قلب و مانیتورینگ قلب برنامه ریزی شده است.
همچنین دو روز برنامه کشوری مرتبط با بیماری سی اف خواهیم داشت.
توجه به رشته های پاراکلینیک، آزمایشگاه، رادیولوژی و همچنین دندانپزشکی، پوست و جراحی اطفال نیز از دیگر برنامه های همایش است که مطالب آموزشی خود را در قالب برگزاری پانل ارائه می کنند.
آغاز همایش با برنامه ارائه کیس های جالب است که دستیاران به صورت رقابتی در مسابقات پیش بینی شده این برنامه شرکت خواهند کرد.
دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان و دبیر اجرایی همایش اظهار کرد: این همایش از چند جنبه اهمیت زیادی دارد. گروه آموزشی کودکان، بزرگترین گروه آموزشی است که حدود 110 هیئت علمی دارد و همچنین بیمارستان مرکز طبی کودکان  که بزرگترین بیمارستان آموزشی، درمانی و پژوهشی طب کودکان کشور است.
بنابراین این همایش فراگیرترین همایش مرتبط با بیماری های کودکان است که امسال در تمام حیطه های طب کودکان، پیشرفت های جراحی و آخرین دستاوردها مطالبی ارائه خواهد کرد.
بحث سلامت کودکان و موارد تهدید کننده آن، اختلال ژنتیک، تشخیص و درمان به موقع آن، اختلال تکامل و روانپزشکی از دیگر برنامه های کنگره امسال است که مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بخش پژوهشگران جوان نیز همچون سال های گذشته با حضور نخبگان و گروه های جوان پزشکی برگزار می شود.
گروه هدف این همایش جامعه پزشکی، متخصصان کودکان، پزشکان خانواده و رشته های فوق تخصصی مربوطه هستند.
همچنین هفدهمین همایش پرستاری کودکان نیز همزمان با این همایش ویژه گروه پرستاری برگزار خواهد شد که از اهمیت بالایی برخوردار است.
دکتر بدو افزود: امیدواریم بتوانیم گام بزرگی برای حفظ و ارتقای سلامت کودکان برداریم.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS