محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/12/19 - 11:44

نشست دکتر بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان با سرپرستاران

آخرین نشست دکتر رضا شروین بدو، رئیس مرکز طبی کودکان با سرپرستاران در سال 97، در سالن امید برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، در نشستی که روز شنبه 18 اسفند 97 در سالن امید برگزار شد، دکتر بدو رئیس بیمارستان با ناجی مدیر پرستاری و سرپرستاران بخش های بالینی و سوپروایزرها دیدار کرد.
در ابتدای جلسه، ناجی در خصوص برنامه شیفت های ایام نوروز، دریافت لباس و کفش پرستاری و همچنین ثبت مرخصی کارکنان مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر بدو از زحمات و همکاری بی دریغ گروه پرستاری برای خدمت رسانی به بیماران و همچنین پیشبرد اهداف بیمارستان در سال 97، تشکر کرد و خواستار بیان نظرات و پیشنهادهای ایشان شد.
هریک از پرستاران در زمینه های مختلف خواسته ها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.
تامین تجهیزات و داروی بیماران پیوند در ایام نوروز، ساعات ویزیت پزشکان، کمبود نیروی انسانی، خرید لوازم و تجهیزات ضروری، تعداد بالای مراجعات به این بیمارستان به عنوان قطب علمی طب کودکان کشور، تجلیل از کارکنان بازنشسته، بازگشایی مجدد سالن ورزشی و کارانه از جمله موارد مطرح شده در جلسه بود.
دکتر بدو، راهکارهای پیشنهادی خود را برای حل هریک از مسائل بیان کرد. همچنین در خصوص مسائل فرهنگی مطرح شده پیشنهادهایی ارائه کرد. وی ضمن ابراز رضایت از عملکرد گروه پرستاری در زمینه های مختلف، همکاری ایشان را برای حل مسائل، صمیمانه و مانند یک خانواده دانست.
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، ضمن آرزوی سالی نیک و سرشار از موفقیت برای تک تک همکاران، در خصوص دستورالعمل طرح سلامت نوروز 98 و خدمت رسانی به بیماران در همین ایام نیز مطالبی بیان کرد.
این جلسه با پذیرایی ناهار به پایان رسید.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS