محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1397/07/04 - 07:22

نشست رئیس بیمارستان با روسای بخش ها در مرکز طبی کودکان

نشست رئیس بیمارستان با روسای بخش های بالینی و پاراکلینیک در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه نشست رئیس بیمارستان با روسای بخش های بالینی و پاراکلینیک روز سه شنبه سوم مهر ماه 1397در سالن مهارتهای بالینی برگزار شد. در این جلسه دکتر بدو رئیس بیمارستان ضمن تبریک قبولی رتبه برگزیده آزمون بورد تخصصی، در خصوص برگزاری آزمون دانشنامه بورد تخصصی و امتحانات نهایی فوق تخصصی سال 97 در مرکز جامع آزمون الکترونیک مرکز طبی کودکان و مسائل مرتبط با آن صحبت کرد.

دکتر موحدی معاون آموزش بیمارستان، آمار قبولی دستیاران در آزمون آسکی را بیان کرد و هریک از اعضای حاضر در همین خصوص نظرات خود را ارائه کردند. همچنین روند برگزاری برنامه گزارش صبحگاهی توسط دستیاران و تاثیر آن در قبولی آزمون بورد نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر بدو با بیان اینکه مهم ترین رسالت بیمارستان، بعد آموزش است از اهمیت برگزاری هر چه قوی تر آزمون پره بورد صحبت کرد و تعیین هدف از شرکت در آزمون بورد را برای دستیاران امری مهم دانست. وی دغدغه اعضای هیئت علمی این بیمارستان را موفقیت فراگیران معرفی کرد. رئیس بیمارستان در ادامه گزارشی از احداث پروژه بیمارستانی کودکان در منطقه 18 تهران و برنامه ریزی های انجام شده مرتبط با آن را ارائه کرد. همچنین از افتتاح پروژه کلینیک ویژه مرکز طبی کودکان در ماههای بهمن و اسفند صحبت کرد و در خصوص تجهیز آن مطالبی را بیان کرد. اصلاح وضعیت سپتیک، مدیریت بهینه درآمد و هزینه بیمارستان، مجوز IPD، نحوه پذیرش بیماران خارجی و میزان ارجاع بیماران به این مرکز از دیگر موضوعات بیان شده در این جلسه بود.

این جلسه با ارائه پیشنهادها و نظرات توسط حاضرین و پذیرایی ناهار به پایان رسید.

خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان