محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1398/05/14 - 07:12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه با گروه پرستاری مرکز طبی کودکان

نشست دکتر رامین رحیم نیا، مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه با گروه پرستاری مرکز طبی کودکان در سالن شماره سه بیمارستان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این نشست، روز یکشنبه 13 مرداد 98، با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان برگزار شد.
در این نشست، دکتر رحیم نیا در خصوص برنامه ریزی های انجام شده برای مدیریت درآمد و هزینه با سرپرستاران سخن گفت.
سپس گزارشی از وضعیت اقتصادی موجود ارائه شد.
دکتر بدو رئیس بیمارستان ضمن اظهار خشنودی از حضور دکتر رحیم نیا در این نشست، از طرح بیان شده استقبال کرد و همکاری گروه پرستاری در اجرای صحیح آن را خواستار شد.
دکتر رهنما نیز مشکلات موجود در حیطه درمان را بیان کرد و از تجربیات دانشگاه های دیگر برای حل آن سخن گفت.
این جلسه با پاسخ به پرسش های حاضران به پایان رسید.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS