محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1401/12/03 - 09:28

نشست هم‌اندیشی اعضای کمیته بحران‌های سیاسی و اجتماعی مرکز طبی کودکان

در راستای طرح مسائل اجتماعی بیمارستان و تشکیل کمیته بحران‌های سیاسی و اجتماعی، جلسه‌ای با حضور رئیس بیمارستان در خصوص آئین نامه و وظایف اعضای کمیته برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی اعضای کمیته بحران‌های سیاسی و اجتماعی مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه کمیته بحران های سیاسی و اجتماعی دوشنبه 1 اسفند 1401 با حضور دکتر رضاشروین بدو رئیس بیمارستان در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

در این جلسه دکتر رهنما مدیر، دکتر زینالو، دکتر اشرفی، دکتر حسنی، دکتر ارشدی، دکتر ستوده، دکتر شمس و دکتر عسگریان اعضای هیئت علمی و شیراوند مسئول امور فرهنگی بیمارستان حضور یافتند.

دکتر بدو ضمن خیر مقدم به حاضرین جلسه، توضیحاتی در خصوص آئین نامه و وظایف اعضای کمیته بر مبنای نامه رئیس دانشگاه شرح داد و اساتید نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

دکتر بدو با بیان اینکه برگزاری جلسات متعدد با فراگیران باعث می‌شود شکاف بین اساتید و دانشجو کمتر شود گفت: در صورت امکان از اساتید فعال در علم اخلاق و معارف دعوت بعمل آید. امیدواریم با طرح ایده ها و نظراتشان، بتوانیم مخاطبان را به مسائل اجتماعی علاقه‌مند کنیم و در کنار آن مشکلات شخصی آنان نیز مد نظر قرار گرفته شود.

در این راستا اساتید ضمن تائید، خواستار ارتباط و همدلی بیشتر با دانشجویان و کارکنان شدند.

در این جلسه مقرر شد موضوع جلسات تعیین و یکی از اعضای حاضر مسئولیت برگزاری جلسات را بر عهده گیرند. در صورت لزوم از اساتید علم و اخلاق با ایده گرفتن از قرآن و سیره ائمه معصومین(ع) جهت طرح موضوعات روز استفاده شود.

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان
هما پارساکیا

هما پارساکیا

تصاویر