محتوای خبری مرکز طبی کودکان

  • تاریخ انتشار : 1398/06/07 - 09:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 630
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هفدهمین اجلاس شورای تحقیقات و فناوری بیمارستان و شورای هماهنگی مراکز تحقیقاتی مرکز طبی کودکان برگزار شد

هفدهمین اجلاس شورای تحقیقات و فناوری بیمارستان و شورای هماهنگی مراکز تحقیقاتی مرکز طبی کودکان در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز چهارشنبه 6 شهریور 98 با حضور دکتر رامین کردی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر سیدرضا رئیس کرمی مدیر گروه کودکان، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، اعضای هیئت علمی، روسا و معاونان پژوهشی برگزار شد.
در این جلسه دکتر بدو ضمن خوش آمدگویی به میهمانان دانشگاه و همچنین اعضای حاضر در جلسه، از فعالیت های پژوهشی بیمارستان قدردانی و آمادگی مرکز را برای همکاری با حوزه بین الملل دانشگاه اعلام کرد.
سپس دکتر محمودرضا اشرفی، معاون تحقیقات و فناوری مراکز تحقیقاتی بیمارستان، گزارشی از فعالیت های پژوهشی بیمارستان ارائه کرد و از برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی پژوهشی در اسفند 98 خبر داد.
در ادامه دکتر وحید ضیایی معاون آموزش پردیس بین الملل دانشگاه، فعالیت های حوزه آموزش بین الملل را تشریح کرد و توضیحاتی در مورد تعامل مراکز تحقیقاتی در فرایندهای آموزشی این واحد ارائه کرد.
دکتر احمد اسماعیل زاده معاون پژوهش پردیس بین الملل دانشگاه نیز فعالیت های این معاونت را تشریح و نحوه همکاری و تعامل مراکز تحقیقاتی را در جذب دانشجو و دریافت گرانت های پژوهشی بیان کرد.
هر کدام از حاضران نظرات، پیشنهادها و مشکلات پیش رو را بازگوکردند.
دکتر کردی ضمن پاسخ به سوالات حاضران، هماهنگی کامل حوزه بین الملل با معاونت پژوهشی دانشگاه، ضرورت بین المللی شدن پژوهش، اهمیت راه اندازی سایت انگلیسی در مراکز تحقیقاتی و دانشگاه، راه اندازی آزمایشگاه پژوهشی مشترک با بین الملل و برگزاری دوره های آموزشی مشترک با بین الملل را بیان کرد.
معاون بین الملل دانشگاه تاکید و پیشنهاد کرد: همه مراکز تحقیقاتی دانشگاه برنامه بین المللی سازی خود را ارائه کنند.
در ادامه دکتر صحرائیان سوالات مرتبط با حوزه پژوهش حاضران را پاسخ داد و افزود: اگر چه پول و منابع کمتری در اختیار داریم اما در عوض نیروهای انسانی مجرب و کارآزموده و قابل رقابت با بین الملل نیز در اختیار داریم.
با توجه به ضرورت داشتن رجیستری های مختلف در حوزه های مربوطه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اشاره کرد: در حال حاضر 27 رجیستری بزرگ در دانشگاه داریم و چنانچه تقاضا از سوی مراکز تحقیقاتی برای راه اندازی رجیستری مرتبط با فعالیت مراکز به معاونت ارسال شود مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

 

  • گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 91495
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی