محتوای خبری معاونت بهداشت

• تاریخ انتشار : 1395/10/20 - 14:22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری سومین جلسه اعضای کمیته فنی برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه های بهداشتی درمانی قطب تهران

سومین جلسه اعضای کمیته فنی برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه های بهداشتی درمانی قطب تهران با محوریت اجرای مراحل تکمیلی در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، سومین جلسه اعضای کمیته فنی برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه های بهداشتی درمانی قطب تهران با محوریت اجرای مراحل تکمیلی برنامه با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سعید تاملی و دکتر کاظم رهنما به ترتیب معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت روز یکشنبه 19 دی 95 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر تاملی گزارشی از چگونگی اجرای دوره های برگزار شده ارائه کرد.
دکتر شریعتی مشکلات برگزاری دوره در دانشکده بهداشت را مطرح کرد و از تمامی حاضرین خواست تا پیشنهادات خود را درخصوص چگونگی تدوین برگزاری دوره و تدوین برنامه زمانی بیان کنند و در نهایت، تصمیم گیری نهایی در خصوص چگونگی ادامه دوره اتخاذ شود.
وی در ادامه بر آموزش های کاربردی و رعایت استاندارها در برگزاری دوره تاکید کرد.
توضیح اینکه در این جلسه روسای دانشکده های بهداشت، معاونین بهداشتی و نمایندگان معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، البرز، مرکزی، قم و ساوه شرکت داشتند.

خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی