محتوای خبری معاونت بهداشت

• تاریخ انتشار : 1400/04/14 - 17:02
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری وبینار مدیریت درمان کودک مبتلابه کم‌آبی و اسهال، تب، گوش‌درد و گلودرد در معاونت بهداشت

گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار مدیریت درمان کودک مبتلابه کم‌آبی و اسهال، تب، گوش‌درد و گلودرد را برگزار کرد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

ناخوشی‌های اطفال (مانا)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، با توجه به نهایی شدن بسته خدمت سلامت کودکان، به‌منظور بازآموزی اعضای هیئت‌علمی و مسئولان اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، وبینار مدیریت درمان کودک مبتلابه کم‌آبی و اسهال، تب، گوش‌درد و گلودرد روز دوشنبه 14 تیر 1400 توسط گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
 این برنامه به‌صورت مجازی برای مدعوین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام شد و کارشناسان برنامه سلامت کودکان ستاد شبکه‌های تحت پوشش و دو نفر از پزشکان منتخب از واحدهای ارائه خدمت در محل برگزاری حضور داشتند.
در آغاز دکتر سید حامد برکاتی مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت متبوع، اهمیت اجرای مراقبت‌های ادغام یافته در گروه‌های سنی را به‌منظور ارتقای سلامت جامعه بازگو کرد و در خصوص جایگاه شاخص‌های سلامت کشور در منطقه نکاتی را بیان کرد.
پس‌ازآن دکتر نرجس توکلی کیا مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، لزوم حفظ و ارتقای سلامت کودکان را با توجه به سیاست‌های صیانت از جمعیت، یادآور شده و روند کاهش مرگ کودکان زیر 5 سال، که دستاورد نظام شبکه و ارائه خدمات ادغام یافته کودکان است را گزارش داد.
سپس دکتر نسرین خوشنویس مسئول برنامه مانا اداره سلامت کودکان وزارت متبوع، در خصوص فرآیند اجرایی و اقدامات انجام‌شده در راستای بازنگری برنامه مانا مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه دکتر بهار اله وردی فوق تخصص گوارش کودکان و دبیر علمی برنامه در ارتباط با مدیریت درمان کودک مبتلابه کم‌آبی و اسهال مطابق با بوکلت چارت مانا، آخرین مطالب علمی را ارائه داد.
در پایان دکتر حمید اسحاقی فوق تخصص عفونی اطفال و عضو تیم بازنگری مانا در خصوص درمان تب، گوش‌درد و گلودرد در کودکان مباحث مربوطه را مطرح کرد.
در حین اجرای برنامه سوالات مطرح‌شده از سوی شرکت‌کنندگان، توسط اساتید حاضر پاسخ داده شد.

• گروه خبری : معاونت و مراکز ستادی,معاونت بهداشت
  • کد خبر : 191751