محتوای خبری معاونت بهداشت

• تاریخ انتشار : 1394/10/07 - 11:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2046

برگزاری کمپین مصرف لبنیات کم چرب همزمان با بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی

کارشناس مسئول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه از برگزاری کمپین مصرف لبنیات کم چرب همزمان با بسیج آموزش همگانی تغذیه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، امینی ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به نقش الگوی غذایی صحیح در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و نیز به منظور ترویج الگوی غذایی سالم، امسال هم مثل سال های گذشته بسیج آموزش همگانی تغذیه را با همکاری واحد بهبود تغذیه جامعه این معاونت از تاریخ 29 آذرماه آغاز کردیم.
وی با اشاره به این که محوریت بسیج آموزش همگانی تغذیه در سال جاری، کاهش مصرف قند، نمک و چربی است، ادامه داد: این کمپین به مدت 15 روز و تا 14دی ماه سال جاری ادامه خواهد داشت..
کارشناس مسئول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید بر اینکه بیماری های غیرواگیر مهم ترین علت مرگ و میر در کشور بوده و تغذیه نامناسب نیز یکی از مهم ترین عوامل خطر بیماری های غیرواگیر است، تصریح کرد: ارتقای سواد و فرهنگ تغذیه ای جامعه در خصوص اهمیت الگوی غذایی صحیح در  پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و حفظ و ارتقای سلامت از جمله اهداف این کمپین می باشد.

خبر: خباز

• گروه خبری : معاونت بهداشت