محتوای خبری معاونت بهداشت

• تاریخ انتشار : 1395/05/30 - 14:32

حضور معاونت بهداشت در نخستین کمپین معرفی عملکردهای نوآورانه دانشگاه

معاونت بهداشت با 2 طرح در نخستین کمپین معرفی عملکردهای نوآورانه دانشگاه شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، نخستین کمپین معرفی عملکردهای نوآورانه دانشگاه با هدف ایجاد فضای نوآوری اجتماعی و با محوریت رعایت حقوق دیگران صبح روز چهارشنبه 27 مرداد سال جاری در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
معاونت بهداشت با دو طرح ارزیابی سامانه یکپارچه بهداشت (سیب ) و تشکیل شورای تحقیقات بهداشتی و نظام سلامت در این کمپین شرکت کرد.
گفتنی است سامانه یکپارچه بهداشت (سیب ) در راستای اجرای پرونده الکترونیک سلامت در تمامی مراکز و پایگاه های سلامت تحت پوشش، با اهداف فراهم کردن بستر مناسب جهت راه اندازی برنامه پزشک خانواده، امکان نوبت دهی و تکریم ارباب رجوع، خلق منابع جدید (از طریق دسترسی به پوشش بدون کاغذ، تجهیز مراکز و پایگاه های سلامت به رایانه و اینترنت)، کارآمد سازی شیوه های نظارت و پایش خدمات راه اندازی شد.
طرح دیگر ارایه شده در این کمپین، شورای تحقیقات بهداشتی و نظام سلامت معاونت بهداشت است که این شورا بعنوان مرجعی جهت تدوین کلیه خط مشی ها و امور زیر بنایی حوزه بهداشت محسوب می شود. فعالیت این شورا در زمینه تعیین اولویت های پژوهشی ودرخواست های انجام مطالعه (rfp)، بررسی طرح های مطالعاتی ارسالی از وزارت بهداشت که در این معاونت اجرا می شود، بررسی درخواست های دانشجویی جهت جمع آوری اطلاعات و صدور مجوز، بررسی تحقیقات بهداشتی (hsr ) و بررسی درخواست های دانشجویی جهت جمع آوری اطلاعات و صدور مجوز است. این طرح ها توسط فاطمه عسگری مسئول انفورماتیک و سیده زهرا سید آقا میری کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و دبیر شورای تحقیقات بهداشتی ارائه شد./ق
خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی