محتوای خبری معاونت بهداشت

• تاریخ انتشار : 1395/06/17 - 20:04

حضور معاونت بهداشت در نمایشگاه معرفی عملکردهای نوآورانه

معاونت بهداشت در نمایشگاه عملکردهای نوآورانه با طرح تأیید شده ارزیابی و توسعه سامانه یکپارچه بهداشت (سیب ) حضور یافت.

گالری عکس1

گالری عکس 2

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جشنواره عملکردهای نوآورانه دانشگاه با محوریت رعایت حقوق دیگران چهارشنبه 17 شهریور 95 در سازمان مرکزی دانشگاه با حضور واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد.
معاونت بهداشت با طرح ارزیابی و توسعه سامانه یکپارچه بهداشت (سیب ) در فصل جشنواره عملکردهای نوآورانه شرکت کرد.
هدف اصلی این طرح دسترسی به پوشش 100 درصدی به اینترنت و زیر ساخت های لازم در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت تحت پوشش معاونت بهداشت است.
گفتنی است سامانه سیب در حال حاضر در تمامی مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت تحت پوشش این معاونت راه اندازی شده است و بستر مناسبی جهت پرونده الکترونیک خانوار، امکان نوبت دهی و تکریم ارباب رجوع، کارآمد سازی شیوه های نظارت و پایش خدمات انجام شده و بسیاری از خدمات دیگر را فراهم کرده است.
معاونت بهداشت بعنوان ارزیاب سامانه سیب، منتخب از طرف وزارت بهداشت تعیین شده است که در صورت تأیید این معاونت این برنامه برای سایر دانشگاه های علوم پزشکی اجرایی شود./ق

• گروه خبری : معاونت بهداشت
 ام البنین  فیروزآبادی