محتوای خبری معاونت بهداشت

• تاریخ انتشار : 1394/11/11 - 09:49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راه اندازی نظام شناسایی مشکلات، پذیرش و بررسی پیشنهادات در معاونت بهداشت دانشگاه

معاونت بهداشت دانشگاه "نظام شناسایی مشکلات، پذیرش و بررسی پیشنهادات" را جهت فراهم آوردن بستری مناسب برای مدیریت مشارکتی و استفاده بهینه از یافته های ذهنی کارکنان و خدمت گیرندگان، راه اندازی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، این معاونت "نظام شناسایی مشکلات، پذیرش و بررسی پیشنهادات" را جهت فراهم آوردن بستری مناسب برای مدیریت مشارکتی و جلب مشارکت های فردی و گروهی و با هدف بهبود مستمر امور در تمامی ابعاد راه اندازی کرد.
"نظام شناسایی مشکلات، پذیرش و بررسی پیشنهادات" ابزاری مناسب برای دستیابی به اندیشه  های سرمایه های انسانی سازمان و همچنین یافته های ذهنی عموم مردم بوده که ضمن ترغیب مشارکت عموم مردم و تقویت روحیه مسئله یابی و بهبودطلبی در ایشان، نقش مهمی در شناسایی مسائل نظام ارائه خدمت، ایجاد راه حل های بهینه و حل مسائل سازمانی و همچنین بهسازی خدمات، فرآیندها و عرصه های ارائه خدمت در سطوح مختلف ایفا می کند.
گفتنی است؛ رویکرد نظام مذکور علاوه بر شناسایی مشکلات، مدیریت و بکارگیری ایده های تحول آفرین نیز می باشد و استقرار "نظام شناسایی مشکلات، پذیرش و بررسی پیشنهادات" در معاونت بهداشت دانشگاه، با ایجاد یک محیط تعاملی پویا بین مدیریت ارشد و عموم مردم اعم از کارکنان بخش بهداشت دانشگاه، خدمت گیرندگان و همچنین کارکنان سایر بخش ها یا نهادهای مرتبط با سلامت، می تواند نقش بسزایی در ارتقای خدمات سلامت، کاهش هزینه ها و بهبود فرآیندها داشته باشد.
همچنین با توجه به اهمیت و لزوم جلب رضایت خدمت گیرندگان و متناسب ساختن خدمات با نیازهای آنان، اجرای نظام مذکور ضمن همسوسازی اهداف فردی و سازمانی، از طریق حفظ و ارتقای احساس مسئولیت کارکنان در شناسایی مسائل سازمانی و ارائه راه حل های بهینه جهت بهبود مستمر امور موجب تامین و ارتقای رضایت خدمت گیرندگان و افزایش کارایی و اثربخشی سازمان خواهد شد.
در ادامه لازم بذکر است که زمینه های ارائه پیشنهاد شامل تمامی زمینه های عمومی و تخصصی بوده و  معیارهای پنج گانه ارزیابی پیشنهاد شامل دلایل و منطق پیشنهاد، منبع پیشنهاد، قابلیت اجرا، دامنه فراگیری و میزان تاثیر پیشنهاد خواهد بود.
بدین وسیله از کلیه علاقه مندان اعم از کارکنان بخش بهداشت دانشگاه و یا سایر بخش ها و نهادهای مرتبط با سلامت، داوطلبین سلامت و خدمت گیرندگان دعوت می شود که با مراجعه به سایت معاونت بهداشت دانشگاه به آدرس www.health.tums.ac.ir، در چارچوب دستورالعمل و راهنمایی های انجام شده، پیشنهادهای خود و همچنین مشکلات نظام ارائه خدمت را به صورت فردی یا گروهی به دبیرخانه نظام پیشنهادهای معاونت بهداشت دانشگاه ارسال نمایند.
توضیح اینکه؛ گردش کار، نحوه پرداخت پاداش نقدی به پیشنهادهای کمی و کیفی مصوب کمیته عالی و معیارهای ارزیابی در دستورالعمل نظام شناسایی مشکلات، پذیرش و بررسی پیشنهادات قابل مشاهده و بهره برداری می باشد./ق

خبر: خباز

• گروه خبری : معاونت بهداشت,گروه خبری RSS