محتوای خبری معاونت بین الملل

• تاریخ انتشار : 1397/12/14 - 16:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2030

با رویکرد بررسی امکان ارتباطات آموزشی و پژوهشی

معاون بین‌الملل دانشگاه با معاون علمی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان و هیأت همراه دیدار کرد

دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر Baylarov، معاون علمی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان به منظور بررسی امکان ارتباطات آموزشی و پژوهشی بین دانشگاهی با یکدیگر دیدار کردند.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، در جریان این دیدار که دوشنبه 13 اسفند به میزبانی ستاد مرکزی برپا شد، دکتر حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر نمازی، مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه و حوزه روسیه و قفقاز، دکتر Isayev، معاون دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان، دکتر سیف، عضو هیأت علمی دانشگاه و دکتر Davoodov، رئیس دپارتمان جراحی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان نیز حضور داشتند.
دکتر کردی، معاون بین الملل دانشگاه در آغاز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخشی از فعالیت‌های بین المللی آن را به صورت اجمالی معرفی و سپس اولویت‌های دانشگاه برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان را تشریح کرد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی دارد دوره‌های کوتاه مدت، فوق تخصصی و فلوشیپ را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان برگزار کند، اظهار داشت: هدف اصلی جذب دانشجویانی از کشور جمهوری آذربایجان است ضمن اینکه می‌توان از فرصت پذیرش مشترک دانشجو از کشورهای منطقه نیز استفاده کرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه همچنین به ارائه توضیحاتی در خصوص مدل‌های همکاری آموزشی دو دانشگاه پرداخت و گفت: امکان تعامل با دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان در سه مدل Dual Degree ،Combined Degree وJoint Degree وجود دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون مدلی از Dual Degree به نام Cotutelle PhD Program را با تعدادی از دانشگاه‌های معتبر اروپایی اجرایی کرده است، گفت: در این مدل دانشجو دو استاد راهنما از دانشگاه‌های مبدأ و مقصد خواهد داشت و در نهایت هریک از دانشگاه‌ها مدرک جداگانه صادر خواهند کرد.
دکتر کردی تصریح کرد: در مدل دوم نیز دانشجویان معرفی شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان می‌توانند بخشی از دوره تحصیل خود را بین 6 ماه تا یکسال در دانشگاه علوم پزشکی تهران بگذرانند.
معاون بین‌الملل دانشگاه از آمادگی دانشگاه برای همکاری در قالب Joint Degree در دوره‌های مورد نظر دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان با اولویت داروسازی و بهداشت نیز خبر داد.
وی به زمینه‌های موجود برای اجرای برنامه‌های تحقیقاتی مشترک به ویژه در مقوله پایان نامه دانشجویان مقطع دکترای تخصصی (PhD) نیز اشاره کرد.
دکتر Baylarov، معاون علمی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان نیز با اشاره به تحصیل 18 هزار دانشجو در این مجموعه، گفت: حدود یک هزار و 800 نفر از این تعداد را دانشجویان بین‌المللی تشکیل می‌دهند که یک سوم آنها ایرانی هستند.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور آذربایجان بودجه‌ای را به توسعه فعالیت‌های علمی اختصاص داده که بخشی از آن در اختیار این دانشگاه قرار گرفته است، گفت: در همین راستا از دانشگاه علوم پزشکی تهران درخواست می‌شود به منظور ارتقاء علمی و پژوهشی رشته داروسازی، با دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان همکاری کند.
دکتر Baylarov به بیان توضیحاتی در خصوص مسائل دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در رشته پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان از جمله مشکل ارزشیابی و تأیید مدارک فارغ‌التحصیلی آنها در ایران پرداخت.
معاون علمی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان و و هیأت همراه همچنین خواستار تقویت همکاری‌های مشترک آموزشی با دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند و بر هماهنگی برنامه‌های آموزشی دو دانشگاه به منظور اجرای دوره‌های مشترک تأکید کردند.
در ادامه، دکتر حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت نیز اطلاعاتی در خصوص روش ارزشیابی مدارک دانشجویان ایرانی فارغ‌التحصیل از دانشگاه‌های خارجی توسط این وزارتخانه بیان کرد.
وی گفت: با توجه به زمینه‌های مورد علاقه طرفین و نیاز دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان، تعامل با دانشکده بهداشت و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در آغاز کار بسیار مفید خواهد بود.
دکتر نمازی، مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه و حوزه روسیه و قفقاز و دکتر سیف، عضو هیأت علمی دانشگاه نیز پیشنهاداتی برای ارتباطات آتی مطرح کردند و مقرر شد دکتر نمازی در خصوص ادامه همکاری‌ها با دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان هماهنگی لازم را انجام دهد.
در پایان این دیدار، معاون بین الملل دانشگاه بر مشخص شدن عناوین رشته‌های داروسازی و بهداشت مورد نظر دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان به منظور هماهنگی برنامه‌های آموزشی دو دانشگاه تأکید کرد.
وی ضمن ابراز تمایل برای حضور هیأت دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان، از رئیس دانشکده داروسازی و بهداشت این دانشگاه جهت بازدید از توانمندی‌ها و بررسی راهکارهای همکاری مشترک دعوت به عمل آورد.
توضیح اینکه هیأت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان با همراهی دکتر نمازی، روز یکشنبه 12 اسفند از دانشکده‌های دندانپزشکی، داروسازی و مرکز طبی کودکان بازدید کردند و طی تعامل با اساتید و مسئولان این مجموعه‌ها با امکانات آموزشی، پژوهشی و درمانی آنها آشنا شدند.
همچنین اجرای دوره‌های آموزشی مشترک، تبادل اساتید و دانشجویان و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت در این بازدیدها مورد تأکید طرفین قرار گرفت.

خبر و عکس: مهناز وحیدی

• گروه خبری : معاونت بین الملل دانشگاه,گروه خبری RSS