محتوای خبری معاونت بین الملل

• تاریخ انتشار : 1400/10/18 - 15:42

با حضور دکتر آیتی

نشست تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید کالج بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

نشست تکریم دکتر کوروش جعفریان و معارفه دکتر عنایت‌الله شعبانی روسای پیشین و جدید کالج بین‌الملل دانشگاه با حضور معاون بین‌الملل دانشگاه و اعضای شورای مدیران این مجموعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه در آغاز این نشست که شنبه 18 دی 1400 در سالن شورای این معاونت برگزار شد، گفت: کالج بین‌الملل دانشگاه طی سال‌های گذشته موفقیت‌های بسیاری به دست آورده که نقش دکتر جعفریان در کسب این دستاوردها چشمگیر بوده است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با خرید ساختمان این مجموعه، توسعه آموزش زبان انگلیسی و فارسی و دیگر مأموریت‌ها، شاهد تثبیت جایگاه کالج در سطح دانشگاه بوده‌ایم.
معاون بین‌الملل دانشگاه از زحمات رئیس پیشین کالج بین‌الملل دانشگاه قدردانی کرد و گفت: امیدوارم با حضور دکتر شعبانی در رأس این مجموعه که آشنایی کافی با حوزه بین‌الملل و مأموریت‌های آن دارند، شاهد تداوم رشد و شکوفایی و ورود انرژی جدیدی به کالج بین‌الملل باشیم.
دکتر آیتی همچنین با اشاره به ادامه همکاری دکتر جعفریان با مجموعه بین‌الملل به عنوان مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه با دانشگاه‌ها و مراکز علمی اقلیم کردستان عراق، بیان داشت: تعامل با دانشگاه‌های منطقه کردستان عراق بسیار برای دانشگاه مهم و استراتژیک است.
وی همچنین به عقد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و حلبچه کردستان عراق طی هفته گذشته نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به تأکید ریاست محترم دانشگاه بر اهمیت ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کردستان، امیدواریم که دکتر جعفریان با قدرت و درایت هر چه تمام‌تر پیگیر اهداف دانشگاه در اقلیم باشند.
سپس دکتر جعفریان، رئیس پیشین کالج بین‌الملل نیز گفت: خدا را شاکرم که در این فرصت چهار ساله، در راستای توانمندسازی اساتید، کارکنان و دانشجویان گام‌های ارزشمندی برداشته شد.
وی ادامه داد: در آغاز دوره مدیریتی اینجانب، سالانه 9 کلاس در کالج برگزار می‌شد که امروز به 600 کلاس در سال رسیده است.
دکتر جعفریان با بیان اینکه هم‌اکنون صد استاد زبان به شکل حق‌التدریس با کالج همکاری می‌کنند، اظهار داشت: ادغام گروه زبان‌های خارجی در کالج بین‌الملل اتفاق بزرگی بود که به پیشبرد سیاست‌ها و مأموریت‌های تعریف شده بسیار کمک کرد.
رئیس پیشین کالج بین‌الملل دانشگاه با تشکر از تلاش‌ها و همکاری‌های دکتر شب بیدار، معاون آموزشی کالج بین‌الملل و بدنه کارشناسی این مجموعه، افزود: بسیار خرسندم که این مسئولیت برعهده دکتر شعبانی، به عنوان عضوی از مجموعه کالج بین‌الملل گذاشته شد. ایشان طی سال‌های گذشته نقش مهمی در اعتلای کالج به ویژه با بازنگری برنامه‌های آموزشی زبان دانشگاه داشته‌اند.
وی اظهار امیدواری کرد که کالج بین‌الملل با برنامه‌های جدید و منحصربه‌فرد خود نه تنها در کشور بلکه در سطح خاورمیانه حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.
دکتر شعبانی، رئیس جدید کالج بین‌الملل دانشگاه نیز گفت: به طور حتم موفقیت‌های این مجموعه بدون حمایت‌ها و همراهی دکتر جعفریان محقق نمی‌شد.
وی تصریح کرد: ان‌شاءالله همچنان بتوانیم از تجربیات ارزشمند و راهنمایی‌های ایشان در مسیر پیشرفت کالج بین‌الملل بهره‌مند شویم.
در بخش بعدی این نشست همچنین از تلاش‌های دکتر فرساد نوری زاده، رئیس پیشین شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل نیز تقدیر شد.

• گروه خبری : معاونت بین الملل دانشگاه,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 204172