محتوای خبری معاونت دانشجویی

• تاریخ انتشار : 1401/07/25 - 11:48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید کارشناسان مدیریت امور سلامت دانشجویان از اماکن، اصناف و خوابگاه های دانشگاه

کارشناسان مدیریت امور سلامت دانشجویان، با حضور در خوابگاه ها، اماکن و اصناف محیط های دانشگاهی، رعایت شیوه نامه های بهداشتی در این اماکن را مورد ارزیابی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در ادامه بازدید های ماهانه، کارشناسان مرکز بهداشت مدیریت امور سلامت دانشجویان و در راستای نظارت بر امور سلامت و رعایت دستورالعمل های بهداشتی، کارشناسان این مدیریت فاطمه شهبازی، مژگان محمدزاده و رامین عباسی در مهر ماه 1401 از آشپزخانه دانشگاه، خوابگاه های گلستان و بوستان، فروشگاه ها، آرایشگاه ها، مراکز توزیع غذا، مسجد، کتابخانه و ... را از نظر رعایت امور بهداشتی مطابق چک لیست ها و آیین نامه های مربوطه، مورد ارزیابی قرار دادند.
در این بازدیدها علاوه بر مشاهده مستقیم مسائل بهداشتی و ارائه راهکار بر اساس آیین نامه های مدون، آموزش های لازم از نظر لزوم و نحوه شستشوی صحیح مواد خوراکی و سبزیجات در آشپزخانه، نحوه صحیح نظافت و گندزدایی قسمت های مختلف خوابگاه ها و مراکز توزیع غذا، نظافت یخچال ها و رعایت حفظ دما در سردخانه های آشپزخانه، رعایت بهداشت فردی کارکنان خدمات و مسئولان فروش در فروشگاه ها، مراکز توزیع غذا و آشپزخانه و شیوه نامه های پیشگیری از بیماری کرونا با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما و پیشگیری از بیماری آنفولانزا در محیط های دانشجویی تاکید شد.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
کامران محمدیان